Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Celine Dion își face un tatuaj în amintirea soțului!

Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile în ultimele șapte luni.

Moartea soțului ei, René Angélil, a fost urmată, la doar câteva zile după, de cea a fratelui ei. Aceste momente îngrozitoare pentru cântăreața de origine canadiană au chinuit-o vreme de mai multe luni, deși a continuat să își susțină concertele.

René Angélil avea 73 de ani și se lupta de 3 ani de zile cu cancerul la gât. Celine a recunoscut, într-una dintre aparițiile ei publice, că tot chinul pe care soțul ei l-a îndurat în acea perioadă a făcut-o, într-un fel, să se simtă ușurată că s-a terminat. 
René a fost cel care a descoperit-o încă de când era o copilă, iar pe tot parcursul vieții lui i-a rămas alături în calitate de producător, impresar și, ulterior, soț. Cei doi au împreună trei copii: René Charles (15) și gemenii Eddy și Nelson (5).
 
 
Pentru a trece mai ușor peste durere, Celine a decis să nu se oprească din a scrie muzică, așa că va avea o mulțime de concerte în Canada și Las Vegas până în februarie și va lansa un nou album în această lună.
Nu va uita, însă, de memoria soțului, pe care plănuiește să o marcheze pe vecie: un tatuaj cu forma unei bătăi de inimă a acestuia! 
 
Foto: shutterstock.com
1 /
    celine Dion, tatuaj, vip, René angelil, monden celine Dion, tatuaj, vip, René angelil, monden

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…