Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Coapsele de sirenă sunt noua modă în materie de standarde corporale

Internetul este plin de imagini arhi-prelucrate în Photoshop cu fotomodele care ne fac să ne fie rușine de corpul nostru și să îl supunem la tot felul de chinuri pentru a atinge standardele corporale nerealiste din fotografiile de modă.

De la standardul distanței dintre coapse, la cel al taliei pe care să o poți cuprinde cu palmele unite, industria modei, dar și valurile de vedete din social media au impus anumite standarde corporale nerealiste, nesănătoase, nerelevante și, de cele mai multe ori, inutile.

Însă noul trend din social media își propune să dea peste cap aceste standarde – coapsele de sirenă sunt, practic, opusul celor cu distanță între ele, arătând faptul că femeile trebuie să aibă forme și că este un lucru cât se poate de natural să se atingă coapsele între ele.

Asemenea mișcării bikini body, tendința a adunat adepte în online într-un timp record, femeile simțindu-se bucuroase să se identifice cu iubitele personaje mistice cu coadă. Ele și-au afișat cu mândrie formele voluptoase, afirmând că sunt frumoase ca niște sirene, chiar dacă nu au dimensiuni de model.

Acesta este unul dintre multele demersuri demarate în ultimii ani de răsturnare a standardelor nesănătoase impuse și împământenite de industria modei timp de atâția ani. 

Foto: freeimages.com, instagram.com

 
1 /
    Standarde corporale, Photoshop, body standarde, coapse de sirenă, mermaid thighs, viral, Instagram Standarde corporale, Photoshop, body standarde, coapse de sirenă, mermaid thighs, viral, Instagram Standarde corporale, Photoshop, body standarde, coapse de sirenă, mermaid thighs, viral, Instagram Standarde corporale, Photoshop, body standarde, coapse de sirenă, mermaid thighs, viral, Instagram Standarde corporale, Photoshop, body standarde, coapse de sirenă, mermaid thighs, viral, Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…