Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Fascinanta poveste a cuplului Natalia și Murad Osmann: lumea văzută prin lentila aparatului #FollowMeTo

Uneori, un moment de inspirație îți poate schimba întreaga viață. Așa s-a întâmplat și cu celebrul cuplu din Rusia, Natalia și Murad Osmann, care a început proiectul #FollowMeTo, cunoscut acum în întreaga lume, dintr-o joacă.

Cei doi îndrăgostiți își spun povestea pe site-ul lor, FollowMeToTravel.com, mărturisind faptul că Natalia (cunoscută drept Nataly) este femeia care apare în toate fotografiile realizate de către Murad și că totul a început în timpul unei vacanțe în Spania, o țară care pe Murad Osmann îl fascinează.

"S-a întâmplat în Barcelona. Mergeam pe străzile însorite și râdeam fără griji. Murad iubește Spania și îmi arăta frumusețea ei. Eu, pe de altă parte, nici nu voiam să merg în acea călătorie. Ca să fiu sinceră, dat fiind faptul că acest text este al meu, la momentul respectiv nici măcar nu eram iubita lui Murad (deși el nu crede asta). În prima noastră zi, mergând prin Centrul Vechi al Barcelonei, Murad făcea fotografii continuu, iar eu, asemenea unei fete de 15 ani, mă rușinam. Cu toate astea, fără a sta prea mult pe gânduri, l-am luat de mână și m-am întors cu spatele la el, iar Mur - un pasionat de frumos - a surprins acel cadru. Fotografia era atât de simplă, în fața unei uși vechi. Cine ar fi crezut că, după o vreme, se va transforma într-o mișcare și va deveni populară în întreaga lume?"

Povestea lor împreună a evoluat într-un mod incredibil de la acel moment și până astăzi, #FollowMeTo a devenit viral în anul 2012, iar cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în lumina reflectoarelor, fix în momentul în care proiectul lor, început în joacă, s-a transformat într-o adevărată mișcare pe Social Media și i-a făcut celebri.

Nataly și Murad Osmann, astăzi căsătoriți, vor să ne arate, prin intermediul proiectului lor de excepție care a cucerit planeta, faptul că este foarte simplu să iubești. Trebuie să descoperi lumea cu inima deschisă, să deschizi ochii și să privești în jur pentru a vedea natura minunată, locurile extraordinare care ne înconjoară și care au o istorie fascinantă, dar și oamenii foarte interesanți și atât de diferiți pe care îi avem în jurul nostru zi de zi.

Cei doi postează împreună pe site-ul dedicat proiectului lor de suflet, FollowMeToTravel.com, identificat pe rețelele social prin hashtag-ul #FollowMeTo și au conturi separate de Instagram, unde sunt foarte activi și unde le puteți urmări activitatea: @natalyosmann (1 milion de followers) și @muradosmann (4.4 milioane de followers).

Numit adesea "bărbatul care-ți urmează soția peste tot în lume", Murad Osmann este astăzi fotograf profesionist, iar Nataly Osmann, soția sa, a devenit un influencer de excepție, fiind totodată și prezentatoare la Channel One Russia.

Dat fiind faptul că un proiect unic precum #FollowMeTo, care o surprinde pe Nataly singură în fotografii surprinse în cele mai vizitate colțuri ale planetei, presupune multă muncă, cei doi au postat recent un video din India în care ne arată tuturor cum arată, de fapt, o zi din viața lor și câtă muncă se ascunde în spatele fotografiilor extraordinare de care ne bucurăm cu toții.

Inițial, fotografiile erau realizate de către Murad Osmann cu un iPhone, însă astăzi el folosește un aparat foto DSLR pentru o mai bună calitate a imaginii.

În urmă cu o lună, Nataly Osmann a scris pe Instagram, într-o postare inspirațională, următoarele cuvinte:

De la 15 ani, am lucrat ca jurnalist de radio, TV, presă scrisă... acum am creat ediția unică a www.followmeto.com și nu o să încetez niciodată să spun "Crede în tine și nu-ți fie teamă să visezi!"

În definitiv, povestea celor doi ne arată faptul că pasiunea pentru ceea ce faci te poate duce departe și niciun vis nu e prea măreț pentru a fi îndeplinit dacă nu-ți setezi singur limite, din teama de a eșua.

Foto: Instagram @muradosmann & Facebook Murad Osmann

1 /
    Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite Natalia Osmann, Murad Osmann, #FollowMeToTravel, fotograf, Rusia, călătorii, vizitează lumea, fericire, cuplu, dragoste, visuri împlinite

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…