Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Povestea parfumului de 1 milion de dolari! Află aici de ce costă atât de mult

Ați fi dispuse să plătiți 1 milion de dolari pentru un parfum? Sau vă întrebați, ca majoritatea dintre noi, de ce are acest preț?

Multe femei nu fac rabat la calitate când vine vorba de mireasma ce trebuie să le stea pe piele întreaga zi – ea trebuie să fie conformă cu stilul și personalitatea lor; însă cât de mult suntem dispuse să plătim pentru o sticluță de parfum?

Cel mai scump parfum din lume costă 1 milion de dolari și se numește Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle, produs de casa de parfumuri Donna Karan New York (DKNY). Sticluța face parte din ediția limitată a liniei Golden Delicious, prețul obișnuit al unei sticle ajungând la aproximativ 47$.

De ce costă atât?

Pentru ediția specială Golden Delicious, lansată în 2011, compania DKNY s-a „aliat” cu faimosul designer de bijuterii Martin Katz pentru a crea o ediție unică a celui mai vândut model de parfum al firmei.

Sticla este făcută din aur galben și alb de 14 karate și este decorată cu 183 de safire galbene, 2700 de diamante albe, un turcoaz Paraiba turmalin din Brazilia de 1.6 karate, un safir Cabochon din Sri Lanka de 7.18 karate, 15 diamante roz din Australia, 4 diamante roze, un rubin oval de 3.07 carate, un diamant roze în formă de pară de 4.03 carate și un diamant galben canar de 2.43 de carate pe capac.

În total, sticla conține 2909 pietre prețioase, aranjate pentru a ilustra silueta orașului New York.

Procesul decorării a durat în jur de 1500 de ore, iar banii din vânzarea produsului către un entuziast de parfumuri au fost donați fundației de caritate Action Against Hunter.

Lansarea oficială a parfumului a fost făcută cu fast, iar sticluța a fost adusă într-o servietă anti-glonț de către modelul Victoria's Secret Chanel Iman, înconjurată de o mulțime de bodyguarzi. Chanel s-a declarat onorată de acest fapt, spunând că gama Golden Delicious are un aspect regal, creând un sentiment de căldură și confort.

Pentru cei ce doresc să achiziționeze parfumul în varianta standard, o pot face atât în parfumeriile specializate, cât și online, la un preț accesibil. 

Foto: luxatic.com

1 /
    cel mai scump parfum din lume, parfum de 1 milion de dolari cel mai scump parfum din lume, parfum de 1 milion de dolari

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…