Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Raf Simons: de la Dior la Calvin Klein

Ziua de ieri a fost una importantă pentru industria modei, fiind marcată de vestea numirii designerului Raf Simons în calitate de director de creație al companiei Calvin Klein.

Întrucât au circulat foarte multe zvonuri în acest sens, compania Calvin Klein a ales să facă anunțul într-un mod simplu, prin care mesajul să ajungă la toată lumea: folosind social medial (Twitter, Facebook, Instagram).

Designerul va avea șansa să coordoneze întreaga creație privind brand-urile ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans și Calvin Klein, colecțiile ready-to-wear, lenjeria intimă, campaniile privind parfumurile, dar și bunurile pentru casă, asumându-și astfel un rol despre care s-a discutat că l-ar fi râvnit în perioada în care a colaborat cu Christian Dior.

Steve Shiffman, CEO Calvin Klein, Inc., a mărturisit, în mesajul publicat ieri, faptul că:

"Sosirea lui Raf Simons în calitate de Chief Creative Officer marchează un nou capitol important pentru Calvin Klein. Compania nu a mai fost condusă de un asemenea vizionar creativ de când însuși Mr. Klein era încă aici și am încredere că această decizie va contribui la evoluția Calvin Klein și va avea un impact major asupra viitorului companiei."

Raf Simons a criticat în mod repetat sistemul care funcționează în industria modei, punând accent pe faptul că presiunile din domeniu influențează în mod negativ procesul de creație atât de important. Deși îi place să facă lucrurile destul de repede, preferă să fie lăsat să le facă în ritmul lui pentru a avea rezultatele dorite.

Simons este belgian, are 48 de ani și este considerat a fi unul dintre marile talente ale generației lui.

Foto: shutterstock.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…