Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Sarah Jessica Parker împlinește 51 de ani

Actrița și producătoarea Sarah Jessica Parker, faimoasă pentru rolul lui Carrie Bradshaw din celebrul serial "Totul despre sex", a devenit îndrăgită de milioane de fani din întreaga lume.

Și-a făcut debutul în cariera artistică în urmă cu 40 de ani, iar astăzi împlinește vârsta de 51 de ani.

Tatăl ei a fost jurnalist, așa că probabil nu întâmplător rolul care i-a adus succesul răsunător a fost cel al jurnalistei Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw și "Totul despre sex"

Personajul Carrie Bradshaw, creat de către Candace Bushnell, cea care a publicat cartea "Totul despre sex" (Sex and the City - SATC) pe baza propriilor articole publicate în New York Observer, a făcut furori în rândul fanilor datorită abordării foarte realiste pe care o are în cadrul poveștilor pe care își bazează articolele despre escapadele sexuale ale sale și ale prietenelor sale, despre problemele legate de relațiile dintre bărbați și femei în general și despre New York, orașul în care trăiește și în care este jurnalistă, având propria rubrică în ziarul fictiv The New York Star.

Dincolo de rolul său din serialul "Totul despre sex" pentru care a primit 4 Globuri de Aur, Sarah Jessica Parker a mai jucat în filme precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani?", "Lună de miere în Las Vegas", "Ce-o fi cu soții Morgan?", "De Anul Nou", "Totul despre sex: Filmul" și în sequel-ul "Totul despre sex 2".

Fashion icon

Datorită rolului celebru care a propulsat-o pe culmile succesului, actrița este recunoscută ca fiind un adevărat fashion icon, devenind, pe rând, reprezentanta Garnier și Gap, pentru ca ulterior, în anul 2004, să primească titlul de "Fashion Icon of the Year" din partea Consiliului Designerilor de Modă din America (Council of Fashion Designers of America).

Viața personală a actriței s-a conturat treptat, actrița căsătorindu-se cu Matthew Broderick după două relații pe care le-a avut cu Robert Downey Jr. și cu John F. Kennedy Jr.

Cu toate că, în ultima perioadă, aparițiile ei publice nu au fost atât de spectaculoase, Sarah Jessica Parker va rămâne, în conștiința fanilor săi, aceeași actriță îndrăgită ale cărei roluri ajung să fascineze pe oricine.

Foto: Richestcelebrities.org

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…