Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO - Fata cea mică a lui Barack Obama lucrează în timpul verii la...un restaurant ce servește fructe de mare!

Deși are tot ce își dorește, mezina lui Barack Obama nu consideră că statutul ei deosebit o împiedică în a duce o viață cât se poate de normală.

În timpul liber, în vacanța de vară, ea lucrează lucrează la un restaurant ce serveşte fructe de mare, în Martha's Vineyard, o insulă din Massachusetts.

Sasha, copila de 15 ani a familiei prezidențiale, lucrează în tura de dimineață la Nancy’s, popularul restaurant cu specific pescăresc din zonă.

Slujba pe care o are este una cât se poate de tipică pentru adolescentul american obișnuit. Însă fiica președintelui (care la serviciu își folosește numele complet – Natasha) nu este niciodată singură, fiind acompaniată de 6 agenți ai Serviciilor Secrete Americane în timpul orelor de lucru.

Totuși, nu toată lumea o recunoaște imediat pe Sasha. "Lucrează jos, la fereastră, unde dă mâncarea comandată la pachet", a povestit un angajat. "Ne întrebam noi de ce mai sunt 6 oameni care să o ajute acolo, dar apoi am aflat cine este".

Familia Obama este prietenă cu proprietarul restaurantului Nancy's, Joe Moujabber, iar de câţiva ani merg la restaurant de fiecare dată când sunt în vacanţă. Potrivit complex.com, membrii familiei vor pleca în concediu în acest weekend, pe insula Martha's Vineyard.

Vezi aici mai multe detalii:

Foto: mediafax.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…