Be Joelle everyday!

Abonează-te la newsletter-ul Joelle Magazine:

BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

VIDEO - Jennifer Aniston așa cum n-ai mai văzut-o vreodată

Jennifer Aniston, cea care a interpretat rolul lui Rachel Green în serialul Friends, și-a arătat latura sensibilă în fața fanilor, uimindu-i pe toți.

Jennifer Aniston a participat weekend-ul trecut la Festivalul de Film de la Giffoni, unde i-a fost înmânat Premiul pentru întreaga carieră. 

Cu toate că știa că urmează să primească acest premiu, actrița care are aproape 30 de ani de carieră în industria filmului a fost vizibil emoționată de valul de întrebări primite de la publicul prezent în cadrul sesiunii de Q & A, izbucnind în lacrimi când a fost întrebată dacă a avut vreodată momente de îndoială, în care nu mai credea în ea.

"Indiferent cine ești, întâmpini uneori momente în care, la finalul zilei, te lovești de pereți și crezi că nu mai poți și-atunci trebuie să-ți repeți - Da, pot. - Să știți că, pe oricine ați întreba, actori, idoli... cu toții au avut momente de genul acesta în viața lor, de foarte multe ori. Nimic nu ne diferențiază atât de mult de voi, ceilalți, pentru că am apărut cu toții în același fel pe planetă. [...] Mergeți în lume și căutați ceva care să vă inspire."

Vezi video aici:

De-a lungul carierei, actrița a primit multe recunoașteri, însă rolul din Friends a propulsat-o printre câștigători atât la Premiile Emmy, cât și la Globurile de Aur.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…
Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle…