BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cele mai bune sfaturi despre frumusețe, din partea unui editor parizian

Toate femeile își doresc să arate cât mai tinere, să aibă un ten proaspăt și neted, și să își mențină vitalitatea cât mai mult timp. Iar noul trend din ultima vreme este reprezentat de ritualurile de îngrijire bazate pe produse naturale, simple, fără aditivi și fără chimicale.

Clémence von Mueffling este un editor parizian cu experiență în domeniul frumuseții. Atât mama, cât și bunica ei, au fost editori de frumusețe la Vogue Paris, iar ea a colaborat ani de zile cu branduri precum Clarins și Dior.

Clémence este pasionată de produsele naturale, non-toxice, și de abordările holistice în domeniul frumuseții. Iată cele mai importante sfaturi pe care ni le dă pentru a ne menține frumusețea timp îndelungat:

 • Fii pregătită pentru îngrijire activă

Femeile vor produse de îngrijire care se potrivesc cu stilul lor de viață activ – o cremă CC cu SPF, un ruj de buze 2 în 1 – balsam și culoare, toate acestea sunt soluții rapide de frumusețe, pe care e bine să le ai la îndemână în geantă.

 • Ai grijă de unghii

Clémence ne recomandă să avem mereu grijă de unghii, deoarece întregesc orice gen de ținută, de la rochie, fustă, cămașă, la jeanși – cel mai simplu e să optezi pentru o nuanță simplă, nude, pentru a nu fi nevoită să o asortezi sau să o retușezi mereu. Astfel, unghiile tale vor avea permanent un aspect îngrijit.

 • Nu uita de picioare

Bunica lui Clémence i-a împărtășit secretul franțuzoaicelor pentru a avea picioare frumoase: dresuri cu compresie și masaje cu drenaj limfatic, menite să îmbunătățească circulația sângelui. Iar un lucru pe care îl ai la îndemână în fiecare seară este să stai cu picioarele ridicate, mai sus de nivelul trunchiului.

 • Revigorează-ți pielea

Masajul facial este o metodă simplă și naturală de a-ți menține tenul tonifiat, și de a îmbunătăți elasticitatea și circulația la nivelul acestuia. Ai grijă de ten periodic cu tratamente faciale și gomaje, și vei arăta impecabil mereu.

 • Începe să ai grijă de tine din timp

Mama lui Clémence a introdus-o în lumea frumuseții din timp, punându-i în gentuță încă de la 13 ani o cremă hidratantă de față, una de corp, și un parfum. E bine să îți creezi o rutină de îngrijire riguroasă, din timp, iar efectele acesteia vor fi vizibile ani de zile.

 • Lasă-ți sprâncenele în pace

Nu schimba forma naturală a sprâncenelor, deoarece acestea nu vor mai crește la fel niciodată. E la modă astăzi tatuajul sprâncenelor, sau pensatul excesiv; însă curăță doar firele care îți iau din feminitatea chipului, și nu exagera.

 • Folosește deodorant natural

Deodorantul se aplică atât de aproape de zonele limfatice, încât ar fi bine să folosești un deodorant natural, fără parabeni, aditivi și chimicale. Există o gamă variată de astfel de produse – caută-l pe cel care ți se potrivește. Și nu îți face griji: acestea sunt la fel de eficiente precum deodorantele obișnuite.

 • Adoptă o alimentație bazată pe plante

Nu e doar o modă să reduci cantitatea de proteine animale pe care le introduci în corp. Proporția dintre carne și legume din farfurie e importantă – iar o cantitate mică de carne e bună atât pentru organism, cât și pentru mediu.

 • Lucrează-ți corpul, dar și mintea și sufletul

Fă mișcare cât mai des posibil – mergi la ore de aerobic, cardio, zumba, înot, dans...orice îți place. Îți pui creierul în mișcare, iar organismul e plin de vitalitate și sănătate. Iar, după aceea, ai grijă și de minte – citește cărți din genuri cât mai variate, asistă la evenimente culturale, urmărește filme, ascultă muzică. Frumusețea vine, mai ales, din interior, iar tu trebuie să ai grijă și de el.

 • Adoptă un ritual de frumusețe mai „verde”

Nu trebuie să faci schimbări drastice în rutina ta, ci să faci alegeri mai inteligente. Poate că nu îți place machiajul organic, dar poți alege o loțiune de corp naturală. Poți face aceste schimbări treptat, ca să vezi cum te simți cu ele. Cu siguranță corpul tău îți va fi recunoscător!

Nu este nevoie să depui eforturi supraomenești ca să fii frumoasă – totul este să introduci cât mai puține substanțe artificiale în corp, și să păstrezi lucrurile simple!

Foto: pexels.com, shutterstock.com

1 /
  frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj frumusețe, beauty, îngrijire, antirid, siluetă, slăbire, femei, machiaj

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

10 obiceiuri care îți înrăutățesc crampele menstruale
Alimentația potrivită pentru un ten sănătos