BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu.

Elis Teodorescu, un nume cu ecou în lumea esteticii, a lansat sâmbătă, 16 noiembrie, un produs revoluţionar de îngrijire a sprâncenelor, în cadrul unui eveniment organizat la Eye Bar din Băneasa Shopping City.

Revoluționarul ser Dr. Eyebrow reprezintă una dintre soluțiile de stimulare a creșterii sprâncenelor, fiind recunoscut pentru eficienţa sa deja dovedită.

Salonul Elis, renumit pentru măiestria în arta tatuajelor semipermanente, aduce astfel, în România, acest tratament respectat la nivel mondial pentru rezultatele sale deosebite.

Produsul Dr. Eyebrow poate fi găsit în cadrul salonului Elis Teodorescu, în alte saloane de coafură partenere din Bucureşti, precum şi în majoritatea farmaciilor din ţară.

Astfel, primul salon ce a dedicat clientelor sale o carte de inițiere în îngrijirea și întreținerea sprâncenelor îşi păstrează spiritul inovator.

În cadrul evenimentului organizat sâmbătă, Elis Teodorescu a oferit celor prezenţi detalii despre motivaţia care a deteminat-o să creeze acest produs, despre beneficiile acestuia, precum şi despre metoda de întrebuinţare pentru obţinerea rezultatului optim. 

Invitatele, în mare parte bloggeriţe de beauty, au avut şansa de a afla informaţii şi despre tatuajul semipermanent al sprâncenelor.


Conceptul a fost susţinut de nume de prestigiu precum: Grand Cinema Baneasa, Eye Bar, Farmaciile Catena, CityDent, Lush Romania, Beautik Parfumerie, Balaneanu Family Studio şi Florăriile Magnolia care au ales să se alăture acestei lansări.

1 /
    Elis Teodorescu, Dr. Eyebrow Elis Teodorescu, Dr. Eyebrow Elis Teodorescu, Dr. Eyebrow Elis Teodorescu, Dr. Eyebrow

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

9 trucuri pentru a evita (și elimina) acneea
10 obiceiuri care îți înrăutățesc crampele menstruale