BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 ani de Facebook.

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Mark Zuckerberg a fondat Facebook-ul. Totul a pornit de la o idee pusă în aplicare într-o cameră de cămin de la Harvard. Atunci a apărut planul pentru a crea "The Social Network". De atunci şi până azi, Facebook-ul a avut o evoluţie spectaculoasă.

Graţie Facebook-ului, împărtăşim zilnic cu ceilalţi poveşti şi experienţe personale şi profesionale, legăm prietenii virtuale care ulterior se transformă, de foarte multe ori, în prietenii reale, pe viaţă, iar toate devin, în timp, amintiri frumoase păstrate ca într-un jurnal la care avem acces oricând ne dorim.

La zece ani de la lansare, reţeaua de socializare care a schimbat radical modul în care lumea comunică se află printre căile predilecte ale tuturor pentru a ţine legătura cu oamenii dragi.

Uneori criticat, Facebook-ul rămâne locul de întâlnire virtuală zilnică pentru sute de milioane de oameni care, din lipsa timpului, păstrează legătura cu toţi cei care contează pentru ei folosind această reţea socială.

 

"It's free and will always be"

Înainte de a ne loga în contul de Facebook, putem sesiza uşor mesajul "it's free and will always be". Este gratuit şi aşa va fi întotdeauna, astfel încât orice persoană cu acces la internet poate avea un cont de Facebook prin intermediul căruia să afle noutăţi despre cei pe care îi cunoaşte, să afle cele mai noi ştiri ori să-şi promoveze afacerea, să lege prietenii noi, să facă networking şi să afle despre ultimele conferinţe şi evenimente de networking din oraşul în care locuieşte, într-un cuvânt: să COMUNICE.

Datorită Facebook-ului, astăzi este foarte simplu să transmiţi mai departe mesajul pe care doreşti să-l comunici celorlalţi.

Afaceri mai mici sau mai mari care au astăzi o pagină pe Facebook reuşesc să se promoveze mult mai uşor decât cele care nu deţin o astfel de pagină.

Facebook: de la ideea unui student la Harvard în vârstă de 19 ani la una dintre cele mai dezvoltate reţele sociale din lume.

La 10 ani de la lansare, Mark Zuckerberg este astăzi unul dintre cei mai influenţi oameni de pe planetă, iar evoluţia sa constantă şi dezvoltarea permanentă a business-ului său demonstrează lumii întregi că totul porneşte de la o idee şi de la dorinţa de a acţiona pentru a o pune în aplicare!

Aşadar... ne vedem pe Facebook! 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Monday: Back to Work – 9 obstacole între tine și…
Monday - Back to Work: Cum organizezi petrecerea…