BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Secretul faimosului abdomen al lui Cristiano Ronaldo este absolut simplu

Fotbalistul de talie mondială Cristiano Ronaldo a impresionat întreaga planetă atât cu abilitățile sale sportive, cât și cu fizicul de invidiat. În timp ce bărbații sunt atenți la pasele și golurile lui, femeile sunt atente la...abdomen.

Ne-am întrebat mereu care este secretul unui abdomen atât de bine conturat, tonifiat și scos în relief. Ne imaginăm o dietă îngrozitor de riguroasă și un program de sport pentru extratereștri.

Însă, aparent, rutina sa pentru abdomen este de-a dreptul simplă.

Să ne înțelegem, principiul este simplu, nu și execuția – Ronaldo face până la 3.000 de abdomene pe zi!

Fotbalistul este recunoscut pentru mania pe care o are legată de abdomen, ziarul Daily Star chiar citând o sursă care afirma despre el că „poate petrece o oră pe zi doar concentrându-se pe abdomen, uneori făcând abdomene în fața televizorului”.

Legat de obsesia pentru abdomene, The Telegraph a ilustrat o poveste legată de perioada când era fotbalist la Manchester United. Se pare că Ronaldo a mers la medic pentru a depista sursa durerilor abdominale acute de care suferea.

După ce a mărturisit că făcea 700 de abdomene pe zi, medicul i-a sugerat să o lase mai moale cu sportul dus la extrem.

Forma fizică perfectă, în cazul lui, este un must have, pentru a avea performanțe sportive. Ne întrebăm însă dacă această obsesie pentru abdomen are legătură cu cariera sa în fotbal, sau este doar o dorință exagerată de a arăta impecabil atunci când își dă tricoul jos la goluri.

Voi ați face un asemenea sacrificiu pentru un fizic de invidiat? :)

Foto: workoutinfoguru.com 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Floarea-pasiunii: Passiflora, între pasiune și binecuvântare
Echinacea: “ariciul” cu proprietăți nebănuite, inamicul…