BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Matthew Perry (Chandler din Friends) s-a logodit, pentru prima oară în viață, la vârsta de 51 de ani

Matthew Perry, actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing din celebrul serial Friends, s-a logodit pe 26 noiembrie 2020, pentru prima dată în viață, cu Molly Hurwitz, un agent literar în vârstă de numai 29 de ani.

În ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani care există între ei și a unei despărțiri prin care au trecut în primăvara acestui an, Matthey Perry a decis să o ceară de soție pe cea pe care o numește "cea mai minunată femeie de pe fața pământului."

Friends și rolul care i-a adus celebritatea

Deși, de-a lungul timpului, viața i-a rezervat multe proiecte de film, teatru și televiziune, rolul lui Chandler Bing din serialul "Friends", care s-a bucurat de o popularitate fără precedent, rămâne pentru Matthew Perry cea mai remarcabilă oportunitate profesională de care a avut parte. Cu toții am râs, am plâns, am iubit și am suferit alături de Monica (Courteney Cox), Chandler (Matthew Perry), Rachel (Jennifer Aniston), Ross (David Schwimmer), Phoebe (Lisa Kudrow) și Joey (Matt LeBlanc), aceștia devenind practic parte din viața noastră

The Friends Reunion Special 2021

Nu e de mirare că, inclusiv astăzi, fanii din întreaga lume ai serialului care a avut premiera în urmă cu 26 de ani, pe 22 septembrie 1994, afirmă cu încântare că încă urmăresc zilnic episoadele care i-au fascinat și așteaptă cu nerăbdare mult promisa reuniune a celor șase actori, The Friends Reunion Special, care fusese inițial programată pentru anul 2020. Ulterior, producătorii au anunțat luna aceasta faptul că vor amâna premiera mult așteptată de întreaga lume pentru anul 2021.

Viața personală și lupta cu viciile

Molly Hurwitz a intrat în viața actorului precum o binecuvântare, reușind să îl ajute să renunțe la multitudinea de vicii cu care s-a luptat de-a lungul timpului.

Dacă, în trecut, Perry s-a luptat cu dependența de Vicodin, metadonă și amfetamine. precum și cu dependența de alcool, a suferit de depresie și a fost diagnosticat cu pancreatită acută, suferind inclusiv o intervenție chirurgicală din cauza unei perforații gastro-intestinale, astăzi s-a reinventat din toate punctele de vedere, găsind o rază de speranță în cea pe care, după 51 de ani de viață trăită ca un celibatar convins, a decis să o ceară în căsătorie.

Matthew Perry a mai avut o relație de cuplu cu actrița Yasmine Bleeth (cunoscută pentru rolul lui Caroline Holden din serialul Baywatch) în anul 1995, cu actrița Julia Roberts, timp de un an, din 1995 până 1996, precum și cu actrița Lizzy Caplan (cunoscută pentru rolul din serialul Mean girls), timp de șase ani, din 2006 până 2012.

Astăzi însă, actorul și-a găsit, în sfârșit, liniștea și sunt convinsă că acesta este un motiv de bucurie pentru toți fanii Friends, încântați de faptul că îndrăgitul Chandler Bing este fericit și în viața reală. 

Foto: US Magazine

Un articol de Anca Cernat (Tănase). YouTube: ANCA CERNAT

Orice utilizare a conţinutului acestui articol presupune citarea sursei şi necesită obţinerea acordului prealabil, în scris, al JoelleMagazine.Ro. Toate drepturile rezervate © JoelleMagazine.Ro 2020.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cum a fost prima zi de Social Media Snow Camp 2020?
Bucureștiul va găzdui noul centru al Uniunii Europene…