BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Joelle Weekend Vibes: 10 idei de activități pentru un weekend ploios

Știm cu toții, ploaia nu prea ne oferă mult chef de a ieși din casă. Mai degrabă ai rămâne sub pătură, să dormi tot weekend-ul, sperând că noua săptămână va aduce și soare odată cu ea.

Însă n-ai vrea totuși să pierzi sfârșitul de săptămână în pat, ci ți-ar plăcea să te bucuri de timpul liber. Dar ce să faci când vremea nu ține cu tine?

Fie că alegi să faci ceva distractiv singură, cu iubitul, cu o prietenă, sau chiar într-un grup mai mare, iată câteva idei de activități pe care le puteți face, chiar dacă vremea nu e tocmai prietenoasă:

1. Bucurați-vă de artă

Aceasta e o ocazie perfectă să vă îmbogățiți cultura. Alegeți un muzeu pe gustul vostru, mergeți la teatru sau la operă, și împărtășiți impresii la final. Vei fi surprinsă de câte lucruri poți învăța din percepția celorlalți cu privire la același lucru.

2. Degustare de vinuri

Caută vinăriile sau distileriile din zona ta, și vezi dacă au degustări în acest weekend. E o activitate extrem de distractivă, mai ales într-o zi ploioasă.

3. După-amiază la cafenea

Bucură-te de un capuccino sau un pahar de vin, și caută o masă la fereastră. Este extrem de romantic, și uneori haios să vezi oamenii afară stropiți de ploaie, sau chinuindu-se să-și deschidă umbrela. Ia și o carte cu tine, iar weekend-ul e perfect.

4. Jocuri de oameni mari

Alege un bar simpatic și adună-ți prietenii la biliard, sau la bowling. Sunt activități foarte distractive, care vor înviora cu succes un weekend mohorât.

5. Concert low-budget

Caută un concert sau un spectacol care se petrece în weekend, într-un bar sau o cafenea, cu o trupă necunoscută. Nu știi niciodată ce talente și artiști noi poți descoperi!

6. Ședință foto

Fie că alegi să creezi un decor frumos la tine în sufragerie, sau să iei umbrela și să faci fotografii în parc, pe timp de ploaie, o sesiune de fotografii te va înveseli considerabil. Plus că vei avea ce să postezi pe Instagram în următoarea săptămână.

7. Weekend cu amintiri

Scoate de la naftalină vechile albume foto și deapănă amintiri împreună cu iubitul sau prietenele tale. Veți râde de cum arătați când erați copii, și vă veți aminti cu plăcere de ultima vacanță petrecută împreună.

8. Cinema în sufragerie

Cea mai simplă idee de a petrece weekend-ul e să pregătești un maraton de filme sau seriale. Adună tot ce îți place, pregătește popcorn cu arome și lenevește pe canapea, bucurându-te de actorii tăi preferați.

9. Baie cu spumă în doi

Aceasta e o idee romantică, perfectă pentru tine și iubitul tău. Umple cada cu apă fierbinte și spumant, adaugă săruri și ulei aromate, aprinde niște lumânări și gata! Vă veți conecta unul cu celălalt și vă veți relaxa teribil.

10. Gătiți împreună

Aici poți alege să gătești cu iubitul, o prietenă, sau un grup de prieteni. Alegeți un preparat pe care nu l-ați mai făcut, și vă veți distra împreună: pizza, prăjituri, brioșe, orice vă trece prin cap! Casa va mirosi minunat, iar voi vă veți simți foarte bine.

Vremea ploioasă nu trebuie să ne descurajeze – pe lângă starea de melancolie pe care ne-o oferă, ne deschide ușa către multe oportunități de distracție. Lasă-ți imaginația să zburde și fă din weekend-ul acesta unul minunat!

Foto: shutterstock.com, pexels.com

1 /
    weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură weekend, fun, distracție, ce facem în weekend, București, timp liber, cultură

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Friday: Weekend vibes - 5 idei simple pentru a petrece…
Friday: Weekend vibes - Queen Marie of Romania pe…