BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Accesoriile: acele detalii care fac diferenţa.

Coliere, cercei, brăţări, inele, genţi, pălării, eşarfe, mănuşi, ceasuri, pantofi sau curele... toate construiesc, frumos, universul accesoriilor din care putem îndrăzni să alegem, în funcţie de ocazie, cele mai potrivite detalii pentru ca ţinuta noastră să iasă, discret, în evidenţă şi să fie apreciată de cât mai multe priviri curioase.

Fiecare dintre accesorii are farmecul lui, motiv pentru care totul depinde de stil şi de alegerile pe care le facem.

De cele mai multe ori, un colier care pune în valoare un decolteu frumos ori un inel asortat ţinutei poate atrage atenţia asupra unui outfit simplu care, altfel, ar fi trecut neobservat.

În măsura în care le acorzi importanţa cuvenită, accesoriile te pot scoate din anonimat.

Orice accesoriu atent plasat îţi conferă un plus de încredere în propria-ţi persoană.

Indiferent de tendinţe, fiecare îşi păstrează propriul stil, iar vestimentaţia şi accesoriile pe care le alegem trebuie doar să potenţeze stilul bine amprentat în conştiinţa noastră. 

De cele mai multe ori, accesoriile sunt alese ulterior stabilirii ţinutei. Probabil că nu există o reţetă universală care să poată funcţiona la fel de bine în toate cazurile însă, uneori, un anumit accesoriu poate fi punctul de plecare pentru conturarea unui outfit.

De exemplu, de multe ori, o pereche de pantofi albaştri ori roşii reprezintă primul pas pentru a construi o ţinută.

Femeile, în general, adoră culorile şi combinaţiile inedite care, din punct de vedere estetic, au un aspect plăcut. Acest lucru determină menţinerea unui interes constant al sexului frumos pentru modă şi, în special, pentru creaţiile handmade/custom-made care întăresc ideea de unicitate a personalităţii fiecăreia dintre femei.

Dacă interesul femeilor cu privire la orice ţine de imaginea lor în societate a crescut semnificativ, nici bărbaţii nu rămân în urmă din acest punct de vedere, motiv pentru care putem remarca o evidentă evoluţie a stilului masculin.

Get dressed for success!

Sursă foto: Shutterstock.com

1 /
    accesorii, modă, outfit, ţinută accesorii, modă, outfit, ţinută

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!