BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Sfaturi de vopsit părul de la stilistul lui Jennifer Lopez și Beyoncé!

Dacă doriți să vă vopsiți părul în această vară, cele mai bune sfaturi pe care le puteți urma sunt cele de la stilistul vedetelor!

Rita Hazan, cea care le face părul să strălucească lui Jennifer Lopez, Beyoncé, Jessica Simpson și Mariah Carey, a dezvăluit pentru revista People secretele unei culori perfecte.

După cum afirmă Rita, consultanța este cea mai importantă parte a procesului. De obicei, când un client descrie ce vrea, nu spune la ce se referă! Trebuie să ascult, să fiu atentă la limbajul corporal și să mă adaptez personalității lui. De exemplu, în cazul Jessicăi Simpson, mă hrănesc cu energia ei. Știu când are starea de a fi Jessica blondă, ceea ce eu numesc blond baby cu bucăți de auriu în el sau când dorește o schimbare.

Ea ne mai sfătuiește să folosim vedetele drept inspirație, dar să alegem ceea ce se potrivește stilului nostru de viață – ceea ce arată bine la Beyoncé poate nu arată la fel la noi.

Cu Beyoncé, amplasamentul șuvițelor este foarte important pentru mine, deci îmi fac temele. Merg la concertele ei să privesc cum părul se mișcă în vânt! Dar e important să alegi o culoare personalizată pentru tine. Caută imagini cu femei care au aceeași culoare de piele și ochi, pentru a fi sigură că ți se va potrivi culoarea.

Părul vopsit necesită timp și bani, deci asigură-te că ești pregătită pentru un asemenea angajament și o asemenea responsabilitate!

Îmi văd fiecare client o dată pe lună sau chiar mai mult. Lui Beyoncé îi place să facă schimbări în mod constant! Dar dacă nu ești în permanență pe scenă ca ea, poți lăsa mai mult timp între retușuri. Încearcă un concealer pentru rădăcini ca să acoperi firele albe, pentru a sta mai multe săptămâni fără să îți vopsești părul. Dar adevărul este că nuanța își va pierde din strălucire. De aceea am creat un gloss pe care îl poți folosi de două-patru ori pe săptămână pentru a ajuta la menținerea culorii. Ar trebui să ai păr frumos tot timpul.

Odată ce ai găsit culoarea perfectă, trebuie să ai grijă de ea. Rita ne sfătuiește să folosim șampon și balsam cu compoziție specială pentru părul vopsit. Ar trebui să hidrateze, să fie fără sulfiți și să aibă protecție UV.

Mereu le dau teme clienților mei, ceea ce înseamnă că trebuie să își hrănească părul de două ori pe săptămână cu o mască sau un ulei lăsate peste noapte să acționeze.

Voi v-ați ales nuanța preferată? :)

Foto: shutterstock.com 

1 /
    Jennifer Lopez, Beyonce, hairstyle Jennifer Lopez, Beyonce, hairstyle

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cum e să te creadă toți de altă naționalitate din…
Trucuri de îngrijit părul de la stilistul Familiei…