BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Trucuri de îngrijit părul de la stilistul Familiei Regale britanice

Ne întrebăm mereu cum face Ducesa de Cambridge să aibă un păr strălucitor – ne imaginăm tratamente scumpe, uleiuri cu denumiri ciudate și stiliști la dispoziția ei 24 de ore din 24.

Daniel Galvin Jr. este stilistul Casei Regale a Marii Britanii de când lumea și pământul, moștenind această titulatură de la tatăl său, care o coafa pe Prințesa Diana. Acest statut de stilist personal s-a transmis din tată în fiu, el fiind cea de-a patra generație de stiliști a Familiei Regale.

Pe lângă faptul că aranjează părul celor de la Casa Regală, Galvin Jr. are propriul salon și o linie de produse pentru îngrijirea părului organice – OH! OrganicHead.

Iar pentru că părul sănătos și cel frumos sunt inevitabil unul în legătură cu celălalt, iată cele mai importante sfaturi de la Galvin Jr. pentru o podoabă capilară ca a lui Kate Middleton:

1. Detoxifiază-ți părul în ziua dinaintea unui eveniment important.

Asemenea duceselor, trebuie să arăți perfect atunci când ieși în public. Poți face asta cu un șampon purifiant (care va fi mai greu de clătit), urmat de un remediu făcut în casă. Acest tratament este necesar deoarece poluarea din aer afectează strălucirea părului, matifiind culoarea.

„E ca o masă pe care ai lăsat-o în grădină toată iarna. Dacă ștergi mizeria, vei regăsi culoarea. Părul e la fel. Un tratament de detoxifiere îl va ajuta să înflorească iar, făcându-l mai strălucitor”, explică Galvin Jr.

Rețeta de detoxifiere pentru păr a lui Daniel Galvin Jr:

1 linguriță vitamina C pudră

1 linguriță oțet din cidru de mere

1 linguriță vitamina E uleioasă

1 linguriță ulei de cocos

Amestecă ingredientele într-o ceașcă cu apă fierbinte. După ce ai șamponat părul cu șampon detoxifiant, usucă-l cu prosopul și aplică această mixtură.

„Va face părul să strălucească asemenea sticlei sticlei și să se simtă ca mătasea, restructurând fibra capilară și accentuând culoarea”, spune Daniel.

2. Piaptănă-ți părul cu susul în jos.

„În cazul doamnelor, părul se subțiază în față deoarece este mai fin la rădăcină, fiind primul loc unde ajunge peria de păr. Nu ar trebui să faci asta niciodată, deoarece cauzează rupere permanentă a firului”, spune Galvin Jr.

Care este soluția în acest caz? Apleacă-ți capul în față și piaptănă părul de jos în sus, iar pentru a-l descurca, folosește un pieptăn cu dinții rari.

3. Fii atentă la pH-ul scalpului.

Un scalp sănătos înseamnă păr sănătos. Când folosești un șampon plin de detergent, nu face altceva decât să usuce uleiurile naturale din scalp, esențiale pentru sănătatea părului. Caută mereu un șampon cu un pH neutru, de 5.5.

4. Încălzește tratamentele de păr.

Acest procedeu duce proteinele adânc în fibra capilară, ceea ce hidratează și netezește cuticula, ducând la păr mai moale și puternic.

„Ia un prosop umed și încălzește-l, apoi pune-l într-o pungă de plastic și leag-o. Aplică tratamentul pe păr, apoi ia prosopul cald și înfășoară-ți părul cu el pentru a maximiza efectele tratamentului.”, explică Galvin.

5. Aranjează-ți părul cu o mască de tip leave-in.

Aceasta e o idee bună din două motive. În primul rând, e o metodă ușoară de a aplica o mască pe păr economisind timp. În plus, poți face părul să arate proaspăt și strălucitor fără instrumente de coafat. Metoda preferată de Galvin pentru a aplica masca și a putea să pleci imediat din casă este să îți masezi părul cu ea, iar apoi să îl prinzi într-un coc, sau să-l împletești.

6. Ai grijă când folosești căldura pentru a aranja părul.

„Kate are un păr minunat. Este eticheta ei, a doua coroană și asta se datorează faptului că are grijă de el. Și se vede imediat când stilistul nu pune foehnul prea aproape de vârfuri, ceea ce le poate arde. Din acest motiv, părul ei arată mereu sănătos”, spune Galvin Jr.

Cu multă grijă, atenție, tratamente și produsele potrivite, putem avea și noi un păr sănătos și strălucitor – până la urmă, este eticheta noastră și unul dintre bunurile cele mai de preț ale unei femei!

Foto: elle.com,danielgalvinjunior.com,pexels.com,salermgeorgia.com,theodysseyonline.com,tribalshop.com,josephfleischer.com,zubaidabeauty.com

1 /
    păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr păr, îngrijire păr, hairstyling, Kate Middleton, Casa Regală, Marea Britanie, tratamente păr

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cum e să te creadă toți de altă naționalitate din…
10 împletituri pe care să le porți în acest sfârșit…