BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

A mai rămas o lună până la Crăciun. Iată 5 filme pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Pentru că astăzi este 25 noiembrie și a mai rămas fix o lună până la Crăciun, a venit momentul să ne amintim de filmele pe care nu le ratăm niciodată în această perioadă, întrucât ne introduc în atmosfera aceea feerică specifică sărbătorilor de iarnă, care ne face să fim mai buni.

1. Home alone 1 (1990)

Știu, l-ai mai văzut de 1000 de ori, dar nu-i așa că niciodată nu o să te saturi de el? Chiar dacă și următoarele sunt amuzante, nimic nu se compară cu Singur acasă 1, nelipsit de sărbători. De obicei, în perioada sărbătorilor, îl putem viziona la ProTV, acolo unde Crăciunul nu are același farmec fără acest film care prezintă aventurile lui Kevin McCallister, interpretat de actorul Macaulay Culkin, pe care familia îl uită acasă de sărbători și care va trebui să se descurce singur cu hoții care urmăresc să le jefuiască casa cât timp sunt plecați.

2. Jack Frost (1998)

Ce faci când viața ți se schimbă brusc după ce tatăl tău (Michael Keaton), care a murit într-un tragic accident de mașină, revine în viața ta ca om de zăpadă? Ei bine, îți revine pofta de viață pentru că, atât timp cât păstrezi pe cineva în inima ta, nu îl poți pierde niciodată.

3. The Holiday (2006)

Filmul surprinde viața a două femei care își doresc o schimbare radicală de sărbători, pe care oricum intenționează să le petreacă singure, într-o altă parte a globului decât cea unde au locuit până atunci. Astfel, Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet) fac schimb de case pentru perioada sărbătorilor de iarnă, schimbându-și radical stilul de viață pentru o vreme, fapt ce ajunge să le schimbe viziunea asupra vieții și chiar să le aducă fericirea mult așteptată. În plus, prezența lui Jude Law în film, cu accentul său britanic inconfundabil, chiar face diferența.

4. Four Christmases (2008)

Ce se întâmplă când un cuplu care, de obicei, evită întâlnirea cu întreaga familie de sărbători, va fi nevoit să își petreacă vacanța alături de toți cei 4 părinți divorțați în perioada Crăciunului? Ei bine, aventuri și voie bună într-o comedie savuroasă cu Vince Vaughn (Brad) și Reese Witherspoon (Kate).

5. A Christmas Carol (2009)

Filmul prezintă povestea lui Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), inspirată din cartea lui Charles Dickens, care va parcurge o călătorie în trecut, prezent și viitor, datorită unor spirite care îl vor vizita în speranța că atmosfera Crăciunului îl va cuprinde, într-un final, iar amărăciunea acumulată de-a lungul anilor în sufletul său se va disipa și va lăsa loc bunătății de care putem da cu toții dovadă în această perioadă.

Foto: Pagina de Facebook Home Alone 1

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 filme emoționante pe care nu trebuie să le ratezi…
Producția “A fost odată la... Hollywood” a lui Quentin…