BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Producția “A fost odată la... Hollywood” a lui Quentin Tarantino s-a bucurat de minute bune de aplauze la Cannes

La douăzeci și cinci de ani de la succesul răsunător pe care l-a avut cu “Pulp Fiction”, nonconformistul Quentin Tarantino revine cu “A fost odată la... Hollywood”, producția care s-a bucurat de șase minute de aplauze neîntrerupte în ziua premierei de marți de la Cannes.

Momentul a avut parte de cele mai multe ovații întrucât i-a adus în prim-plan pe celebrul Brad Pitt și pe inegalabilul Leonardo DiCaprio, alături de actrița Margot Robbie. Prezența lor împreună pe covorul roșu a stârnit frenezia publicului prezent la evenimentul de la care anul acesta au lipsit multe nume importante pe care fanii le-au așteptat cu nerăbdare.

Tarantino nu a ezitat să își manifeste entuziasmul față de atenția nemărginită a publicului îndreptată către el.

În emoția evenimentului, acesta i-a declarat soției lui dragostea printr-un “Te iubesc!” șoptit fugitiv. “Vive le cinéma” sunt cuvintele alese de regizor pentru a marca grandoarea momentului și lansarea noii pelicule.

Filmul oferă o imagine panoramică asupra afacerilor din lumea cinematografiei și propune un moment de meditație asupra naturii efemere a talentului, trăgând un semnal de alarmă pentru actorii care nu țin pasul cu tendințele actuale.

"

Lansat de Sony Pictures, filmul “A fost odată la... Hollywood” va avea premiera în cinematografe pe data de 26 iulie. Pe lângă DiCaprio, Pitt și Robbie, producția îi va avea în distribuție pe Kurt Russell, Al Pacino și pe Luke Perry, care a murit pe 4 martie 2019, fanii având astfel șansa să-l vadă într-unul dintre ultimele lui roluri. 

Foto: Pagina oficială de Facebook Once Upon a Time in Hollywood

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 filme emoționante pe care nu trebuie să le ratezi…
Cele mai bune 25 de filme muzicale realizate vreodată