BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 trucuri pentru a păstra bronzul cât mai mult timp

Vara s-a terminat și ne uităm cu nostalgie și admirație la pielea noastră sărutată de soare. Dacă am putea, am păstra-o așa cum e până la vara următoare.

Doar pentru că vara a plecat nu înseamnă că și bronzul trebuie să plece. Iată cele mai eficiente trucuri pentru a fi strălucitoare cât mai mult timp:

1. Dușuri reci

Băile fierbinți pot deshidrata și coji pielea. Rămâi la dușurile reci și folosește un ulei de baie hidratant pentru a menține culoarea în piele. 

2. Hidratare intensă

Cea mai bună metodă de a prelungi bronzul este hidratarea. Folosește un unt de corp și o loțiune în fiecare zi, sau poți încerca uleiuri naturale precum cel de cocos. Totul este să nu treacă nicio zi fără să oferi pielii îngrijirea de care are nevoie. 

3. Exfoliere

Pare ultimul lucru indicat pentru a păstra bronzul, fiindcă avem senzația că ne vom coji un strat de piele. Totuşi, este important să exfoliezi pielea o dată pe săptămână pentru a scăpa de celulele moarte și a o pregăti o eventuală autobronzare. Poți alege un produs pentru gomaj din comerț, sau ți-l poți face chiar singură acasă. 

4. Autobronzant pentru față

Fața este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine, iar un chip sărutat de soare te face să pari strălucitoare și plină de viață. Bronzarea graduală este cea mai indicată, pentru că ete discretă și nu există riscul apariției petelor. Alege o cremă hidratantă pentru față cu autobronzant, care îți va adăuga câte puțină culoare pe chip în fiecare zi. 

5. Bronz gradual 

Secretul unui bronz de durată este un ritual simplu, ușor de făcut. Ai nevoie de un bronz gradual: o loțiune pe care o poți aplica imediat după duș și după care nu trebuie să aștepți ca să intre în piele. Culoarea subtilă va amplifica bronzul fără să pară forțată sau artificială, și o poți aplica la fiecare două zile fără a avea probleme cu petele. Încearcă o loțiune de corp hidratantă, ce conține și o cantitate suficientă de autobronzant. 

6. Pudră bronzantă

Pentru a accentua culoarea strălucitoare a bronzului, poți folosi o pudră bronzantă mată. Secretul este să o aplici acolo unde ajunge soarele cel mai des în mod natural – frunte, tâmple, nas și pomeți, decât pe întreaga suprafață a chipului. 

7. Ulei de bebeluși

Mainile și picioarele bronzate și strălucitoare arată mai suple si mai sexy. Bronzul poate fi accentuat rapid cu un ulei de bebeluși spray, pulverizat pe picioare și brațe. 

8. Beta-caroten

Mai multe studii au demonstrat că alimentele bogate în beta-caroten (un tip de pigment roșu-portocaliu) pot amplifica bronzul chiar din interior. Cele mai bune surse naturale sunt cartofii dulci, caisele, mango și, în mod special, morcovii. Deci asigură-te că ai adăugat în meniul tău aceste bunătăți. 

9. Apa

Hidratarea trebuie să vină și din interior, nu doar din exterior. Nu sări peste cantitatea zilnică necesară de apă doar pentru că nu mai sunt 30 de grade afară. O hidratare riguroasă prelungește viața celulelor și menține pielea catifelată și lucioasă. 

10. Alb

În final, există un truc testat pentru a crea iluzia de piele închisă la culoare – poartă alb sau o altă nuanță deschisă în apropiere de față. Un tricou alb, o pudră bronzantă și un luciu de buze roz e cea mai bună combinație pentru a străluci!

Dacă, pe lângă aceste trucuri, avem parte de încă un weekend cu vreme frumoasă pentru a sta la soare, vom avea o piele strălucitoare și bronzată până în sezonul rece! 

Foto: pexels.com, pinterest.com, tanninglotionsupply.com 

1 /
    Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă Vară, bronz, autobronzant, pudră bronzantă

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 metode naturale pentru albit dinții
10 trucuri de frumusețe pentru femeile ocupate