BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Primăvara începe la Târgul de mărţişor de la Hanul lui Manuc!

Primăvara începe la Târgul de mărţişor de la Hanul lui Manuc. Vă aşteptăm în perioada 28 februarie-1-2 martie cu idei originale de cadou pentru mărţişor. Weekend-ul acesta, propunerea noastră este să alegeţi creaţii originale ale designerilor de modă din Bucureşti, Cluj, Ploieşti şi Braşov pentru a aduce zâmbetul pe chipul celor dragi.

O creaţie originală este întotdeauna de preferat unui produs de serie. De aceea, JoelleMagazine.Ro îţi recomandă să ne vizitezi în weekend la Hanul lui Manuc pentru a alege cele mai frumoase cadouri pe care să le poţi oferi anul acesta de 1 şi 8 martie.

 

Noi, Joelle Fashion Studio, vom participa la târg cu papioane cu personalitate (care pot reprezenta un minunat cadou de mărţisor pe care sperăm că-l veţi alege pentru cei dragi), coliere, brăţări, diverse modele de broşeeşarfe colorate, dar şi câteva surprize... sperăm noi plăcute! Vă aşteptăm cu drag pentru a ne cunoaşte şi a alege împreună cel mai frumos cadou pentru 1 şi 8 martie! 

Papioane personalizate la comandă.

De asemenea, dacă doriţi un cadou personalizat, oferim papioane personalizate, la comandă, cu iniţialele numelui persoanei căreia doriţi să-i aduceţi zâmbetul pe buze ori personalizate în orice alt mod pe care îl putem stabili împreună, în funcţie de dorinţele fiecăruia.

Pe noi (Anca Tănase & Rocsana Ion - Joelle Fashion Studio) ne găsiţi la standul nr. 27. Vă aşteptăm cu drag şi vă invităm să descoperiţi cu încredere şi ceea ce toţi ceilalţi participanţi v-au pregătit.

Colegii noştri vă aşteaptă cu mărţişoare, dulciuri, obiecte din porţelan, cosmetice bio, pietre preţioase şi semipreţioase, curele, poşete şi multe alte creaţii fascinante.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem şi să ne descoperiţi creaţiile fiecăruia în parte, pregătite special pentru voi. 

Biletul de intrare la târg este de 10 lei, însă acesta reprezintă, de fapt, un voucher de cumpărături care este transmisibil, poate fi cumulat cu alte vouchere, iar împreună pot fi utilizate în cadrul târgului.

 

Tombole şi premii.

La final, se va organiza o tombolă la care puteţi participa, marele premiu constând în câştigarea creaţiei preferate pe care câştigătorul o va alege de la standul unuia dintre expozanţi.

 

Târg de mărţişor, 28 februarie-1-2 martie, orele 12:00-20:00.

Aşadar,  weekend-ul acesta vă aşteaptă 3 zile de distracţie şi surprize plăcute de care vă garantez că vă veţi bucura din plin!

Ne vedem la târg!

Foto 1: Facebook Târgul de mărţişor (detalii şi pe pagina Târgurile Excelsior)

Foto 2 & 3: Facebook Joelle Fashion Studio (de vineri ne găsiţi şi pe JoelleFashion.Ro)

 

1 /
    primăvara, Târgul de mărţişor, Hanul lui Manuc primăvara, Târgul de mărţişor, Hanul lui Manuc primăvara, Târgul de mărţişor, Hanul lui Manuc

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Pastila de Joellecultură: pe scurt, despre cele…
Creative Tuesday: Români între români