BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Jazz & wine @ Cafepedia Romană.

Seara de joi a avut toate ingredientele esenţiale pentru o atmosferă de vis: muzică bună, vin de calitate, ciocolată cu chilli atent pregătită şi foarte gustoasă, oameni frumoşi şi discuţii foarte plăcute. Aşa ar putea fi descrisă seara de Jazz & wine găzduită de către Cafepedia Romană în cadrul căreia Taissia ne-a cântat şi ne-a încântat.

Locaţia în sine este una care îmbie la relaxare, iar evenimentele organizate în cadrul Cafepedia Romană reuşesc întotdeauna să aducă zâmbetul pe buzele celor care aleg să petreacă acolo timp de calitate alături de oameni dragi sufletului lor.

JoelleMagazine.Ro a participat în formulă completă la Jazz & wine, astfel că am avut parte de o seară frumoasă în care am Joelle-izat cu drag.

"O seară relaxantă, o atmosferă caldă, liniştită, cu aromă de muzică jazz de calitate. Oameni pasionaţi care fac muzică cu dăruire, din suflet pentru suflet. Cu mulţumiri Cafepedia pentru seara minunată!", astfel a descris Rocsana Ion, editorul JoelleMagazine.Ro, seara pe care am petrecut-o împreună la Cafepedia Romană.

Mădălina Macarie, colaboratoarea JoelleMagazine.Ro, s-a simţit excelent acolo: "Combinația de tonalitate, improvizație şi ritmuri de jazz a transformat seara într-una perfectă. Așa aş caracteriza ediția de jazz & wine de la Cafepedia Romană. O atmosferă cu totul deosebită, caldă și prietenoasă, acompaniată de o voce extraordinară (cea a Taissiei) și de dulciuri speciale precum chilli chocolate. Serile de acest gen îţi transformă total starea de spirit și, astfel, reușești să uiți de stres și griji."

În momentul când păşeşti pragul vilei care găzduieşte Cafepedia Romană pe Strada Pictor Arthur Verona nr. 2, intri parcă într-o lume desprinsă dintr-un basm. Relaxarea este cuvântul de bază, iar organizarea impecabilă a evenimentelor te face să revii întotdeauna cu plăcere.

Dacă vă hotărâţi să mergeţi la evenimentele Cafepedia, urmăriţi pagina lor de Facebook, alegeţi evenimentul dorit, sunaţi în prealabil pentru o rezervare şi bucuraţi-vă de hrana pentru minte şi suflet oferită de un ceea ce organizatorii pregătesc cu drag.

Felicitări, Silvana Borza (Event Manager), precum şi întregii echipe Cafepedia pentru organizare! 

Relaxare plăcută!

Foto 1 & 2: Facebook Cafepedia

Foto 3 & 4: JoelleMagazine.Ro

1 /
    concert de jazz, Cafepedia Romană concert de jazz, Cafepedia Romană concert de jazz, Cafepedia Romană concert de jazz, Cafepedia Romană

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Jazz & wine @ Cafepedia Romană cu Viorica Pintilie.