BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Saturday: Girl Talk - Cum arată o sâmbătă ideală din mijlocul lunii iulie?

Suntem diferiți și percepem în mod distinct fericirea. Dacă pentru unii relaxarea înseamnă, în luna iulie, o zi petrecută la malul mării, pentru alții, muntele, aerul curat și o atmosferă liniștită reprezintă alegerea ideală. Pentru că astăzi e sâmbătă, deci e Girl Talk, noi am întrebat 5 femei despre cum arată pentru ele o sâmbătă ideală din miezul verii.

Iată răspunsurile lor:

Citit, liniște, amintiri frumoase

"O carte bună, o înghețată, liniște, răcoare.. Sau o companie plăcută, povești, amintiri, discuții...." (Anca C., București

Prieteniile se nasc din poveştile trăite împreună, nu-i aşa? E drept că ai nevoie de timp şi pentru tine, din când în când, însă o companie plăcută înseamnă totul. Indiferent de ceea ce alegi să faci, o vei face cu o mai mare plăcere pentru că eşti alături de oamenii pe care îi iubeşti.

Relaxare și plimbare

"Când nu sunt la muncă, în unele dimineți îmi place să merg la plajă/pădure cu familia și prietenii, să facem un grătar cât timp copiii se joacă. Uneori mergem la cumpărături, dacă nu reușim în alt moment al săptămânii, iar după-amiaza, după ce se mai domolește soarele, ieșim în parcuri, pe faleză, la plimbare în general." (Ina D., Galați)

Am remarcat în jurul meu, la prietenii care au devenit părinţi, faptul că, atunci când ai copii, viaţa ţi se schimbă total. Astfel, devine din ce în ce mai dificil să găseşti momente de respiro, însă nu imposibil. E drept că trebuie să ai grijă de ei şi să dai dovadă de o reponsabilitate mult mai mare decât în trecut, însă există variante de relaxare, dacă îţi doreşti cu adevărat să le găseşti. În plus, oricât de extenuant ar fi să creşti şi să educi un copil, o mamă nu ar schimba cu nimic altceva clipele petrecute alături de copilaşii ei.

Prieteni, evadare din rutină, odihnă și cumpărături

"O sâmbătă din mijlocul lunii iulie... Aș începe-o prin a-mi face bagajul pentru a pleca la mare, după care aș lenevi toată ziua pe un șezlong, ascultând valurile. Sau aș prefera să o petrec pe toată în oraș, la cumpărături, ori să dorm până mai tarziu și apoi, după ce îmi beau cafeluța, să ies la o plimbare lungă cu bicicleta.
De asemenea, o sâmbătă perfectă este cea petrecută alături de prieteni, indiferent ce facem împreună, fie că stăm de vorbă, fie că ne plimbăm, etc.
" (Madalina N., colaborator JoelleMagazine.Ro, București)

Shopping-ul reuşeşte să aducă un zâmbet larg pe chipul unei femei în orice moment al zilei. Dacă nu ajungi la mare, dintr-un motiv sau altul, ori nu te mobilizezi pentru a ieşi la o plimbare, mall-ul cel mai apropiat îţi oferă întotdeauna o variantă de rezervă care îţi poate colora atât garderoba, cât şi ziua.

Munte, natură, aer curat, foșnetul pădurii și susurul unui izvor

Cum aș vrea să îmi petrec o sâmbătă de iulie? Undeva într-o zonă de munte, într-o căsuță izolată, fără telefon, internet etc., unde să mă trezesc în ciripit de păsărele, să ascult foșnetul pădurii și susurul unui izvor, să respir aer curat și să devin, pentru o zi, una cu natura. Asta îmi doresc de la o sâmbătă ideală. :)" (Corina J., Brăila)

Oricât de mult ai iubi marea, soarele arzător, muzica de pe plajă şi terasele aglomerate, închide un pic ochii şi imaginează-ţi că ai ajuns la munte, unde este răcoare, linişte şi aer curat. Având în vedere gradele din termometru în această perioadă, nu sună rău deloc, nu-i aşa? Natura nu ne va dezamăgi niciodată dacă ne vom baza pe ea pentru o zi ideală. Mai mult, dacă am reuşi să lăsăm şi smartphone-ul deoparte pentru o zi, măcar ca o provocare, cred că totul ar ieşi perfect.

Mic dejun în oraș, piscină și film

"O sâmbătă normală înseamnă un mic dejun în oraș, cu prietenele, după care ne răcorim la piscină, iar seara ieşim la film sau undeva la o terasă... :)" (Andreea R., București)

Este cunoscut faptul că e foarte important să luăm un mic dejun pe placul nostru pentru a ne începe ziua cu zâmbetul pe buze. Cu toate că sâmbăta ne permite să ne trezim la orice oră, vom avea nevoie de energie pentru a nu lenevi toată ziua în pat şi a rata astfel momente frumoase alături de prieteni. În plus, după o zi petrecută la piscină ori la terasă, gândeşte-te că un film bun poate fi cea mai bună alegere. Noi îţi recomandăm Me before you, care rulează acum la cinema.

Independent de alegerile fiecărei persoane, sfârșitul de săptămână este un prilej de relaxare. Există nenumărate modalități pentru a te relaxa și a evada din rutină, iar dorința de a descoperi un loc ferit de agitaţie, unde să ne putem bucura de liniște este cu atât mai acută vara, anotimpul care ne îmbie, mai mult ca niciodată, la visare.

Voi cum vă petreceți ziua și cum arată, în viziunea voastră, o sâmbătă ideală

Foto: Morguefile.com, Unsplash.com, Negativespace.co & Gratisography.com

1 /
    girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală girl talk, discuţii cu alte femei, mare, soare, munte, susurul unui izvor, fără telefon, evadare din rutină, sâmbăta ideală

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Saturday: Girl talk - 10 idei de cadouri magice…
Saturday: Girl talk - Emoțiile: trecutul la prezent,…