BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: 10 semne subtile că relația voastră se apropie de sfârșit

Multe cupluri rămân în relații care au depășit termenul de valabilitate, din dorința, poate, de a o salva, de a prelungi un sentiment de afecțiune, sau din frica de singurătate.

Există multe motive pentru care nu închei o relație, însă este important să îți găsești forța de a o termina la timp, pentru a nu suferi mai tare și pentru a nu pierde timpul amândurora.

Însă, poate, uneori nu recunoști semnele subtile care te avertizează faptul că relația se apropie de sfârșit. Iată lucrurile la care trebuie să fii atent:

1. Știi că ai putea fi cu cineva mai bun.

Dacă simți că ai putea fi cu cineva mai bun, e foarte probabil să fie adevărat. Și e posibil să începi deja să conversezi cu alte persoane, sau să îți imaginezi că ieși la întâlnire cu altele. Când partenerul tău este alesul, nu vei simți că ai nevoie de ceva mai bun. Persoana potrivită te va face să simți că ai găsit cel mai bun lucru pentru tine.

2. Unul dintre voi e complet plictisit.

Petreci mai mult timp pe telefon decât cu partenerul. Chiar și înainte de culcare, înainte să stați de vorbă, îți verifici notificările de pe Facebook, în timp ce el se uită la televizor. Sunteți complet plictisiți unul de celălalt.

3. Nu ai grijă de ambițiile lui(și nici el de ale tale).

Pe măsură ce avansezi și îți atingi țelurile, vei realiza că persoana de lângă tine te trage în jos, ca o piatră agățată de gât. Odată ce relația se va fi încheiat, te vei simți ușurat și te vei concentra mai bine pe drumul tău. Dacă unul dintre voi este o barcă ce se scufundă, celălalt trebuie să își ia vesta de salvare și să sară.

4. O parte din tine nu îl mai suportă.

Orice la el, sau multe lucruri la el te irită. Modul în care respiră, mestecă, modul în care împachetează prosoapele. Critici și insulți cam tot ce face, și nimic din ce face nu te mai bucură.

Știi că e sfârșitul, dar nu știi cum să o închei, așa că îți sabotezi relația din subconștient.

5. Există infidelitate, de orice fel.

De cele mai multe ori, infidelitatea fizică începe cu cea mintală, sau emoțională.

Dacă ești într-o relație serioasă în care nu ești fericită, și începi să flirtezi cu altcineva...este absolut evident drumul pe care merge această legătură.

6. Sexul este slab.

Sexul este frumos într-o relație atunci când ambii parteneri au grijă unul de celălalt, atunci când există în continuare atracție și afecțiune, dar și comunicare. Dacă acum se simte precum o obligație sau o activitate la fel de banală ca spălatul vaselor, e cazul să pleci.

7. Ideea căsătoriei te face să vomiți.

Nu te vezi căsătorindu-te cu această persoană, sub nicio formă. Și dacă sunteți logodiți, e posibil să îți plănuiești deja divorțul în mintea ta.

8. Nu își duce în spate propriile dificultăți.

Ai grijă de amândoi? În vreme ce, de obicei, unul dintre parteneri face mai multe eforturi decât celălalt, gândește-te: dacă ți-ai pierde locul de muncă, ai siguranța că partenerul tău se va ocupa de cheltuieli până îți găsești altul?

Dacă faci mai multe pentru partenerul tău decât pentru tine, e timpul să reanalizezi această relație. Dacă depinde doar de succesul tău personal viitorul relației, ar trebui să pleci cât mai repede.

9. Viețile voastre sunt total separate – și fericite astfel.

Tu ieși în oraș, el iese în oraș. Te anunță că va pleca într-o vacanță, îi urezi distracție plăcută. Tu încerci să îl faci gelos cu antrenorul de la sală, iar el îți face cadou abonamentul.

Niciunuia dintre voi nu îi pasă ce face celălalt. Asta înseamnă că trebuie să mergi pe drumuri separate.

10. Cauți răspunsuri pe care le știi deja.

Dacă ai început să cauți pe Internet sfaturi despre problemele de cuplu, sunt șanse mari ca îndoielile tale să fie suficient de întemeiate încât să cauți o cale de ieșire. Despărțirile sunt grele, mai ales pentru cel care primește vestea. Nu contează cât de rău vă simțiți amândoi, niciunul nu vrea să fie cel care a plecat sau care a fost părăsit.

Mulți oameni rămân în relații eșuate, din diverse motive. Uneori sunt motive financiare, alteori e dorința de a salva relația, sau regretul că ai pierdut atâta timp și energie. Este greu să o iei de la început, mai ales dacă locuiți împreună, sunteți logodiți sau ați fost împreună mult timp, dar fiecare zi cu persoana nepotrivită e o zi în care nu ești alături de cea potrivită.

Foto: pexels.com

1 /
    relații, sex, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, cuplu, flirt, probleme de cuplu relații, sex, cuplu, flirt, probleme de cuplu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Despre anxietate socială și creativitate…
Social Wednesday: 5 beneficii pe care ni le oferă…