BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: Fă aceste 4 lucruri la prima întâlnire și ai putea obține o a doua

Prima întâlnire reprezintă un motiv de stres și consum de fiecare dată, deoarece vrei să faci o impresie bună și să obții și o a doua întâlnire, dacă ești cu adevărat interesată de persoana respectivă.

Vestea bună este că bărbații sunt, în general, destul de iertători la prima întâlnire. Așa că nu trebuie să plângi dacă ai făcut vreo gafă sau ai spus ceva nepotrivit.

Devenim, uneori, atât de prinse cu ceea ce ar trebui să facem la prima întâlnire, că adesea uităm că e doar o întâlnire – doi oameni care se întâlnesc la masă, la film sau la o cafea; iar o întâlnire nereușită nu înseamnă că ai eșuat ca om.

Iată, însă, câteva opinii oferite de bărbații utilizatori ai Reddit, care vorbesc despre ceea ce i-ar facesă te invite la o a doua întâlnire:

1. Vorbește cu el (Evident!)

E atât de simplu, dar este singurul mod prin care vă puteți cunoaște. Orice om poate purta o conversație bună, dacă se relaxează.

Iar unii bărbați nu caută mai mult decât fraze complete, lipsite de ascunzișuri...

"E important să ai un dialog și să răspunzi cu ceea ce gândești, clar și răspicat – și e bine să pui întrebpări."

– /u/ips0fakt0

...în vreme ce alții doresc conversații mai provocatoare:

"Vorbește despre lucrurile care contează pentru tine. Săptămâna trecută am fost la întâlnire cu o fată care mi-a vorbit despre dorințele ei în viață și despre filme SF.

Și dă-mi, te rog, un indiciu că e în regulă să te sărut. Nu-mi pot da seama niciodată."

– /u/_hephaestus

2. Arată-ți interesul (Dacă e interesant)

Nu încerca să pari dezinteresată și inabordabilă. Bărbații au și ei sentimente, așa că poți arăta cu sinceritate când te simți bine.

"Prima mea întâlnire cu iubita actuală a mers atât de bine, și m-a făcut să fiu entuziasmat când mi-a trimis un mesaj spunându-mi că și ea simte la fel. A încerca să o faci pe dura și inabordabila, sau să te lași greu, dezvoltă prea multe gânduri și percepții negative.

Fii drăguță, prietenoasă și interesată, semnalează faptul că ești atrasă de mine și că ai vrea să mă vezi din nou. Chiar poți îndrăzni un sărut. Nu pot spune nu unei a doua întâlniri dacă o fată frumoasă mă sărută ea prima."

– /u/GYN-k4H-Q3z-75B

Te simți curajoasă? Poți încerca mai mult de un sărut, și să sugerezi că vrei o a doua întâlnire.

"Aproape de sfârșitul întâlnirii, poți propune o a doua, stabilind deja data sau activitatea. Dacă te-ai simțit bine, iar partenerul tău dă și el semnale că s-a smțit bine, sunt șanse mari ca fie să spună da, fie să sugereze altceva. Dar dacă nu vrea o a doua întâlnire, poți să uiți de fraier și să cauți pe altcineva."

– /u/MrJHGumby

3. Lasă telefonul deoparte

Cel mai bun mod de a arăta cuiva că ești interesată este să îi oferi mai multă atenție decât telefonului. Lasă-l acasă, sau uită de el în geantă.

"Fii capabilă să închei seara fără să folosești telefonul."

– /u/ra__account

"Lucruri de care îmi amintesc de la prima întâlnire cu iubita mea:

  • nu a folosit telefonul;
  • atentă la conversație;
  • entuziasmată;
  • nu și-a ascuns personalitatea;
  • a fost punctuală."

– /u/FoolEnoughForMe

4. Fii naturală

Fă orice îți dorești să faci la prima întâlnire – rămânând, totuși, politicoasă. El își dorește să afle cum ești tu cu adevărat. Așa că poți comanda orice îți place, trimite prima SMS-ul de după, râzi, glumește.. Fă orice simți.

"Cred că este foarte incitant, deși sună ciudat, când o fată vrea să mănânce la prima întâlnire. Îmi topește inima.

Poți alege o comedie, presupunând că ai același simț al umorului. Asta, sau o partidă bună de sex. Mă face să vreau o văd și a doua oară."

- Anonim

Chiar și cu aceste opinii exprimate, bărbații sunt indivizi cu nevoi, dorințe și standarde diferite, așa că nu trebuie să încerci rețete speciale pentru a-i face să te invite la o a doua întâlnire. Dacă ești cea mai autentică versiune a ta, dar niciunul nu se simte bine, e mai bine să nu mai încerci.

Și ține minte că nu el decide cu privire la soarta amândurora. Și tu ai un cuvânt de spus și trebuie să decizi dacă e potrivit pentru tine. Dacă a stat numai pe telefon toată noaptea...adio, a doua întâlnire.

Foto: shutterstock.com, pexels.com

1 /
    întâlniri, flirt, relații, sex, femei, bărbați, cuplu, social, probleme de cuplu întâlniri, flirt, relații, sex, femei, bărbați, cuplu, social, probleme de cuplu întâlniri, flirt, relații, sex, femei, bărbați, cuplu, social, probleme de cuplu întâlniri, flirt, relații, sex, femei, bărbați, cuplu, social, probleme de cuplu întâlniri, flirt, relații, sex, femei, bărbați, cuplu, social, probleme de cuplu

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Despre anxietate socială și creativitate…
Social Wednesday: 5 beneficii pe care ni le oferă…