BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: O amantă dezvăluie semnele că partenerul te înșală

În circumstanța nefericită în care ai fost înșelată, ai vrut vreodată să vorbești cu cealaltă femeie, cu cea atât de irezistibilă, încât partenerul tău să te dezamăgească în cel mai zdrobitor mod posibil?

Iată că astăzi, o amantă face marele pas de a dezvălui semnele că partenerul te înșală – nu pentru că ar fi fost mereu în această poziție, ci pentru că a fost și ea, la rândul ei, căsătorită cu un bărbat care a ajuns să o înșele.

Aș vrea ca femeile să știe că suntem mințite. Deschide-ți inima și înțelege că totul se întâmplă cu un motiv, spune ea.

Monogamia este dificilă pentru mulți oameni. Dar iată cele mai evidente semne că iubitul tău te înșală:

Minte.

Acesta este primul semn de alertă. Își dă jos verigheta, nu vorbește despre familie și relația sa. Dar cum depistezi minciunile? Dacă apar incoerențe în ceea ce spune, reamintește-i și cere-i explicații. Nu se va aștepta și fie va trebui să spună adevărul, fie va încerca să spună o poveste din care reiese clar că minte.

Cheltuie sume mari de bani.

Nu doar că se vede cu o altă femeie, dar și cheltuie mulți bani – banii tăi – cu ea. Atât de mulți, încât trebuie să păstreze acea sumă un secret. De cele mai multe ori, folosește bani cash, pentru ca respectivele cheltuieli să nu apară în extrasele de cont.

Programul de muncă devine diferit.

Mulți dintre bărbații care înșală dau vina pe programul încărcat, care justifică zilele mai lungi de la muncă; iar acele telefoane de la birou pot fi, de fapt, de la amanta lui. Lucrurile avansează atunci când pleacă brusc în delegații, tot mai des, sau când te sună să îți spună că rămâne peste noapte la un prieten să lucreze la un proiect.

Devine mai puțin interesat de sex.

Are parte de sex în altă parte. Cel mai bun mod de a descoperi este să îl complimentezi și să pregătești atmosfera. Fă-i un masaj, gătește-i felul preferat, și vezi dacă aceste acțiuni aduc vreo schimbare. Dacă ajunge să facă sex cu tine, mai există speranță. Dacă nu, e foarte posibil să nu mai fie atras de tine.

Își verifică telefonul foarte mult.

Dacă se uită mereu la telefon și ascunde ecranul, sunt șanse mari că are pe altcineva – mai ales dacă nu făcea aceste lucruri înainte. Un alt semn legat de telefon este faptul că, brusc, își adaugă o parolă.

Apare o schimbare bruscă în aspectul fizic.

Dacă un bărbat face schimbări bruște în aspect – freză, corp, garderobă sau păr facial – ar trebui să te îngrijorezi. Bărbații sunt simpli. Odată ce simt că te iau, vor înceta să te impresioneze și vor încerca să impresioneze pe altcineva. Firește, un tricou nou nu e niciun motiv de suspiciune. Dar o combinație între aceste semne poate anunța ceva cu adevărat suspect.

Este bine să fii atentă la toate semnalele de comportament pe care partenerul tău le trimite, pentru că este foarte important să știi în ce postură te afli. Și dacă te afli în situația nefericită de a fi înșelată, este mai bine să știi crudul adevăr decât să fii mințită.

Foto: pexels.com, shutterstock.com

1 /
    relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație relații, sex, amantă, partener, cuplu, probleme de cuplu, probleme în relație

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Despre anxietate socială și creativitate…
Social Wednesday: 5 beneficii pe care ni le oferă…