BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Cofondatoarea publicaţiei The Huffington Post, Arianna Huffington, împlineşte astăzi 65 de ani

Arianna Huffington, vizionara care, în urmă cu 11 ani, lansa publicaţia The Huffington Post, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

Născută pe 15 iulie 1950 în capitala Greciei, Atena, Arianna Huffington este unul dintre reprezentanţii de seamă ai generaţiei sale, reuşind să-şi folosească pasiunea pentru scris şi flerul în afaceri pentru a crea un brand apreciat de întreaga lume. 

Înainte de a se bucura de succesul răsunător pe care The Huffington Post îl are astăzi, Arianna Huffington s-a mai ocupat de două site-uri care au rămas necunoscute.

Unul dintre ele era un site cu tentă politică, iar celălalt, Ariannaonline.com, este astăzi redirecţionat către HuffingtonPost.com.

Succesul nu vine peste noapte, iar Arianna Huffington este unul dintre antreprenorii pasionaţi de ceea ce fac, demonstrând, de-a lungul timpului, că ştie să muncească cu determinare, lăsând realizările sale să vorbească de la sine.

Primul sediu al publicaţiei: biroul de acasă al Ariannei

Primul sediu al The Huffington Post a fost reprezentat de către biroul de acasă al Ariannei, din L.A., aşa cum ea însăşi îşi amintea ieri pe contul oficial de Facebook.

Astfel, fanii au putut vedea o fotografie din anul 2005, realizată de către revista Vanity Fair, ilustrând-o pe cea care, la începutul carierei de redactor-şef al publicaţiei ei de suflet, afişa un chip senin şi încrezător în faptul că va reuşi, aşa cum anii au demonstrat că a şi făcut-o.

A dat startul, la 54 de ani, unei publicaţii care, în anul 2012, la 7 ani de la lansare, a câştigat Premiul Pulitzer şi care astăzi este disponibilă în 10 limbi, având colaboratori din întreaga lume, care scriu gratis, fapt ce a stârnit nenumărate controverse.

Una dintre cele mai influente femei din media

A fost declarată, în anul 2009, ca fiind una dintre cele mai influente femei din media, fiind înscrisă pe locul 12 în topul realizat de către Forbes în acest sens.

Succes profesional, în ciuda unei vieţi sentimentale neîmplinite

Arianna Huffington are două fiice şi a fost căsătorită o singură dată, de la vârsta de 36 de ani până la 47 de ani, cu Michael Huffington, cel căruia i-a luat numele în locul celui grecesc pe care îl avea până atunci şi care, pentru americani, era dificil de pronunţat (Ariadnē-Anna Stasinopoúlou).

În anul 1998, la numai un an de la divorţul lor, fostul ei soţ a recunoscut public că este bisexual.

A mărturisit, de fiecare dată când i s-a oferit ocazia, faptul că mama ei a fost cea care i-a fost întotdeauna alături, ajutând-o să meargă mai departe chiar şi atunci când simţea că nu mai poate.

Autor prolific, independent de The Huffington Post

Ca un pas firesc în dezvoltarea unui business de succes, The Huffington Post a fost vândut către AOL la 6 ani de la înfiinţare, Arianna Huffington rămânând în continuare fidelă publicului ei, publicând adesea diverse articole. 

Cu toate acestea, în ultimii ani, ea s-a dedicat în mod special carierei sale de autor, scriind foarte multe cărţi, ultima dintre ele fiind The Sleep Revolution.

Site-ul actual pe care îşi promovează activitatea din acest moment (şi cu precădere ultima ei carte despre importanţa unui somn bun pentru sănătate şi pentru o viaţă fericită) este AriannaHuffington.com.

Dincolo de publicaţia lansată şi de cărţile scrise, Arianna Huffington rămâne un brand în sine şi o vizionară care a folosit toate resursele erei digitale pentru a reuşi, oferindu-ne astfel un exemplu de poveste de succes care redă speranţa că poţi reuşi în orice domeniu, dacă îţi doreşti îndeajuns de mult să faci acel lucru.

Foto: Pagina oficială de Facebook Arianna Huffington

1 /
    The Huffington Post, Arianna Huffington, famous birthday, zi de naştere celebritate, autoare, scriitoare, antreprenoare, publicaţie The Huffington Post, Arianna Huffington, famous birthday, zi de naştere celebritate, autoare, scriitoare, antreprenoare, publicaţie

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Edith Piaf: între legendă a muzicii și veșnică amantă…
Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…