BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

JoelleVideo: Cei mai carismatici politicieni ai planetei

Dacă zilele trecute am discutat despre top 3 cele mai frumoase Prime Doamne ale planetei, ne-am gândit că și domnii merită un top al lor.

Barack Obama

Este cel de-al 44-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii și primul afro-american din istorie care a ocupat această funcție. Actualul Președinte al Statelor Unite, Barack Obama, este cel mai puternic om al planetei și, de departe, unul dintre cei mai carismatici politicieni.

Absolvent al Universității Columbia și al Facultății de Drept de la Harvard, Barack Obama a lucrat, înainte de a intra în politică, ca mobilizator comunitar, ca avocat specializat pe drept civil și ca profesor universitar.

Născut în urmă cu 54 de ani în Honolulu, Hawaii și crescut de o mamă singură, Barack Obama a înțeles, încă din copilărie, că este diferit din cauza moștenirii sale multirasiale (tatăl de culoare și mama albă). Astfel, adolescența lui a fost destul de zbuciumată, făcând uz de alcool și droguri pentru a se obișnui cu ideea că nu este la fel ca toți ceilalți colegi ai lui.

Ulterior, și-a dedicat viața studiului, și-a construit un viitor promițător, care a fost potențat de întâlnirea cu Michelle Obama în primii ani de avocatură și a culminat cu alegerea lui drept Președinte al Statelor Unite.

Barack Obama însuși a declarat în trecut că este foarte probabil să nu fi ajuns aici fără susținerea necondiționată a soției lui.

Prințul William, duce de Cambridge

Membru al Familiei regale britanice, Prințul William este primul fiu al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales și nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, el este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit și al altor 16 state independente din Commonwealth.

Absolvent al Universității St. Andrews și al Academiei Militare Regale Sandhurst, Prințul William, în vârstă de numai 33 de ani, și-a fermecat fanii de pe întreg mapamondul cu fiecare apariție publică.

A activat în armată o perioadă, însă, date fiind îndatoririle sale regale și rolul pe care urmează să îl ocupe peste timp, era evident că un viitor în acest domeniu era imposibil. Cu toate acestea, în memoria mamei lui, Diana, el și-a dedicat mult timp acțiunilor caritabile pe care ea însăși le întreprindea.

S-a căsătorit, în anul 2011, cu Catherine Middleton, iar, în prezent, cuplul regal are împreună doi copii: Prințul George de Cambridge și Prințesa Charlotte de Cambridge.

Konstantinos Kyranakis

Este tânăr, motivat să facă schimbări benefice și ambițios. Președintele Organizației de Tineret a Partidului Popular European (YEPP), Konstantinos Kyranakis, este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din Atena și lucrează, în prezent, ca partener creativ în cadrul unei agenții New Media, pe probleme de Campanii politice și Comunicare digitală.

Konstantinos Kyranakis este cel mai tânăr Președinte din istoria Organizației de Tineret a Partidului Popular European (YEPP), ales pentru prima dată în 2013 și reales în anul 2015.

Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Edith Piaf: între legendă a muzicii și veșnică amantă…
Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…