BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 trucuri de frumusețe pentru femeile ocupate

Viața în secolul 21 nu este tocmai roz – toată lumea este mereu pe fugă și are câte ceva de făcut. Totuși, femeile moderne și ocupate doresc să fie la fel de frumoase ca predecesoarele lor din secolele trecute.

Noi iubim femeile frumoase și de succes, așa că ți-am pregătit o listă cu trucuri utile de frumusețe, cu ajutorul cărora vei economisi atât timp, cât și bani:

1. Ochi de pisică în stil hollywoodian

Ochii de pisică impecabili în stil Hollywood nu sunt atât de greu de realizat. Trebuie doar să desenezi o linie dinsăre colțul exterior al ochiului către capătul sprâncenei sau înspre tâmplă; lungimea liniei ține doar de preferințele tale. Apoi, desenează linia și la ochiul celălalt și verifică simetria. Folosește creion de ochi și desenează câteva puncte pe pleoapă, care te vor ajuta să creezi un contur perfect fără a te abate de la linie. Conectează punctele cu o linie dreaptă, trasată ușor. Curăță orice altă imperfecțiune și îndreaptă liniile cu un stilou corector sau un bețișor de urechi înmuiat în demachiant.

2. Sprâncene perfecte

Pentru un aspect perfect al sprâncenelor, periază-le, conturează-le și umple spațiile cu culoare. Dacă vrei un look mai radiant, aplică iluminator chiar dedesubtul arcadei.

3. Buze elegante

Acest truc necesită doar 15 secunde pentru a face buzele să pară mai pline. Aplică rujul mai întâi, iar apoi folosește un contur de buze cu un ton mai deschis pentru a colora partea centrală a buzei de sus, și cea de jos. Mișcă pensula de la stânga spre dreapta și uniformizează colțurile pentru a crea un aspect de gradient. Adaugă puțin luciu de buze și vor arăta sexy și voluptoase!

4. Fard de pleoape uimitor

Dimineața, demachiază-te cu atenție, în special în zona pleoapelor. Aplică un primer special, pentru a evita să se adune fardul în pliul pleoapei. Dacă primer-ul este aplicat corespunzător, previne imperfecțiunile în machiaj. Pentru a face culoarea fardului mai intensă, aplică mai întâi un creion de ochi deschis la culoare.

5. Doi în unu

Dacă nu ai un creion de ochi la îndemână, rimelul te poate ajuta. Ia o pensulă și folosește mascara pentru a o aplica sub formă de contur de-a lungul pleoapei superioare.

6. Minimalism

Aceasta este o opțiune perfectă dacă ești în întârziere – privește în sus și trasează conturul de ochi deasupra liniei genelor. Aceasta va face ochii să pară mai mari, iar genele vor părea mai stufoase. Este un truc rapid care te va ajuta să arăți mai frumoasă fără prea mult machiaj.

7. Părul

A fi o femeie ocupată nu înseamnă că nu poți fi creativă când îți alegi coafura. Încearcă mai multe coafuri simple și elegante, care îți vor accentua atât stilul business, cât și frumusețea podoabei capilare. Dacă ai nevoie să arăți mai casual, durează doar câteva minute să îți lași părul liber. Te poți inspira de la noi la capitolul coafuri simple și de efect. 

8. Trezește-ți la viață mascara uscată

Machiajul pentru gene are o durată de viață de aproximativ 3-6 luni, dar dacă vrei să dureze mai mult, ai câteva trucuri la îndemână. Ține minte doar că sunt trucuri de urgență, iar dacă pielea ta devine iritată, nu mai folosi acel tub de rimel.

În primul rând, trebuie să îți cureți peria de mascara în mod regulat. Când vine vorba de a trezi rimelul la viață, adaugă câțiva stropi de picături de ochi în tub și agită-l bine. Poți pune, de asemenea, tubul într-o cană cu apă fierbinte; îți va salva rimelul pentru o vreme, până când ajungi să îți cumperi unul nou.  â

9. Piele perfectă

Dacă nu ai dormit suficient, machiajul te va ajuta să arăți odihnită și să ai piele strălucitoare. Folosește corector și aplică-l în colțul intern al ochiului și puțin sub ochi; aplică un highlighter sub pleoapa inferioară, înspre colțul extern și iluminator pe arcadă și deasupra sprâncenei.

10. Privire dramatică

Pentru ca genele să arate mai stufoase, aplică un strat de mascara, iar apoi folosește o pensulă de machiaj de mărime medie și aplică pudră pe gene. Apoi aplică un al doilea strat de mascara. Cel mai simplu este să ții pensula într-un unghi de 45°.

Cu aceste trucuri rapide, nu vei trece neobservată! În plus, vei economisi timp și bani și nu va trebui să renunți la activitățile tale pentru a-ți prelungi timpul de înfrumusețare.

Foto: shutterstock.com, brightside.me

1 /
    frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes frumusețe, beauty, femei ocupate, modă, machiaj, make-up, femei de succes

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

6 metode naturale pentru albit dinții
10 trucuri pentru a păstra bronzul cât mai mult…