BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

10 erori de stil care te fac să pari mai în vârstă

Nu cunoaștem nicio femeie care va îmbrăca intenționat ceva care să o facă să arate mai lată, înaltă sau mai scundă decât își dorește, de fapt. Însă te-ar suprinde să vezi câte femei poartă lucruri care le fac să arate mai în vârstă. Dacă nu te simți bătrândă în interior, de ce să vrei să afișezi o imagine bătrânicioasă?

Iată cele mai mari greșeli de stil care te fac să pari mai în vârstă decât ești, de fapt:

1. Stofa

În vreme ce unele materiale emană tinerețe (precum denimul), stofa pare să aibă efectul opus, pentru că este asociată cu costumele de birou tip deux-pieces și costumele de golf. Dacă ești în căutarea unui stil mai masculin, poartă mai degrabă sacouri în dungi verticale sau sacouri cambrate bleumarin în locul celor din stofă groasă.

2. Ochelari de citit

Sigur, poate ai nevoie de ei, dar nicio femeie nu a arătat mai tânără cu ochelari înguști așezați în vârful nasului – decât dacă au forma și mărimea corectă a ramelor. Caută rame care să te arate tânără, veselă și proaspătă. Probează cât mai multe perechi de ochelari, până o găsești pe cea care te avantajează.

3. Părul gri

Știm că este la modă și că multe femei optează pentru acest look, dar este unul care chiar te face să pari mai în vârstă. Cu siguranță că unele femei pot face părul gri să arate șic – precum Nicole Richie. Dar variante mai bune decât părul gri sunt nuanțe de păr care se potrivesc nuanțelor tenului tău.

4. Cardigan-urile

Trist, dar adevărat. Poate părea o piesă ideală de layering, dar cardigan-urile pot dezavantaja femeile care nu au o siluetă perfectă, deoarece nu au nici formă, și nici structură, ceea ce duce la formarea de "denivelări". O idee mai bună este o jachetă sau un blazer cu formă clară (guler, cusături drepte) deoarece conferă o linie tinerească. Și orice ai face, nu lega cardiganul în talie, deoarece nu subțiază niciodată coapsele, ci doar le mărește.

5. Pantofii comozi

Vrei să strici un look perfect? Poartă pantofi comozi. Există încălțăminte aspectuoasă și confortabilă care poate înlocui cu succes balerinii comozi, sandalele fără niciun pic de toc, sau saboții cu talpă moale.

6. Blugii demodați

Blugii cu tăietură dreaptă și talie înaltă nu te avantajează dacă ai trecut de 30 de ani. E adevărat că multe branduri au adus înapoi acel look al anilor 80 și 90, dar se potrivesc cel mai bine femeilor de 20 de ani și sub. Dacă te afli deja la vârsta a doua, acest stil de blugi o va accentua.

7. Orice culoare care te face să pari ștearsă

Un lucru care te va face să pari mai în vârstă este, cu siguranță, o nuanță care îți fură culoarea din obraji și te face să pari ștearsă. Pentru multe femei, poate însemna să eviți nuanțele de violet sau galben; culorile potrivite (adesea roșu sau albastru) îți luminează tenul și te fac să arăți mai tânără.

8. Genți de bunicuță

Încă mai porți acea geantă cu logo de acum 15 ani? Gențile și-au schimbat forma și aspectul de-a lungul anilor, iar o geantă de tipul anilor 90, cu multe buzunare și doar cu scop practic, va adăuga cu siguranță, ani lookului tău. O variantă mai potrivită ar fi o geantă de umăr sau una supradimensionată, în care să încapă toate lucrurile de care ai nevoie.

9. Prea mult sau prea puțin machiaj

Prea mult fard de obraz sau ruj te vor îmbătrâni la fel de mult precum lipsa totală a machiajului. Dacă nu știi încă ce anume ți se potrivește, poți cere sfatul unui stilist sau unui consilier dintr-un magazin de produse de make-up. Noile nuanțe de farduri sunt luminoase și vibrante, la fel ca nuanțele de rujuri și gloss-uri. Învață să aplici culorile corespunzător, și vei fi pe drumul cel bun, purtând machiajul perfect la vârsta ta.

10. Șosete și adidași, cu orice altceva decât haine de sport

Sigur că există și moduri șic de a purta sneakerși în afara sălii de sport. Există modele frumoase de încălțăminte sport care îți vor da un aer tineresc. Însă tot ce înseamnă adidași de jogging, mai ales purtați cu jeanși demodați, te vor îmbătrâni cu siguranță.

Învață să faci alegerile potrivite pentru a arăta tânără cât mai mult timp, și pentru a nu-ți dăuna tu însăți stilului propriu. Cu puțin efort și grijă, nu vei avea niciodată dubii cu privire la look-ul tău!

Foto: pinterest.com

1 /
    stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute stil, look, modă, fashion, haine, ținute

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cele mai bune costume de Halloween purtate de celebrități
Premiile MTV Video Music Awards 2016: cele mai reușite…