BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

6 piese vestimentare necesare oricărei femei scunde

Orice femeie cu înălțime sub 1,70 m știe dificultățile prin care trece: ai nevoie de scăunel ca să ajungi la raftul de sus, trebuie să porți tocuri orice ar fi, iar tu ești mereu în față în fotografiile de grup.

Orice femeie scundă are nevoie de piese vestimentare care să o pună în valoare și...să adauge câțiva centimetri la înălțimea sa.

  • Platforme comode

Te-ai obișnuit deja cu pantofii stiletto, din cauza cărora nu îți mai simți picioarele după o oră, conștientă fiind de faptul că tocurile te ajută să arăți mai înaltă. Însă o idee mai comodă și mai bună pentru tine ar fi platformele, mult mai bune și pentru sănătatea coloanei tale – asigură-te că au barete și toc gros, pentru un plus de stabilitate. Aceste trăsături îți vor sprijini fizicul fără chinul unui pantof incomod.

  • Pantaloni largi care îți lungesc picioarele

Dacă tot ai găsit platformele perfecte, de ce să nu le asortezi cu o pereche de pantaloni largi? Tocurile invizibile sub pantaloni îți vor face picioarele mai lungi, părând, astfel, mai înaltă. Iar cracul larg creează un contrast cu talia, subțiind-o, creând o siluetă armonioasă. 

  • Blugii evazați, cu talie înaltă, care îți vin bine

Blugii care îți vin perfect sunt ideali în orice situație – de aceea, uneori ai nevoie de un croitor priceput care să îi ajusteze conform dimensiunilor tale. Din păcate, majoritatea brand-urilor vând blugi mai scurți pentru femeile scunde – așa că ai grijă să îi porți cu ghetele sau sandalele potrivite, pentru a avea un look armonios.

  • O jachetă care nu e prea lungă (sau prea scurtă)

Problema la jachete pentru minione: de obicei sunt prea lungi, ajungând aproape de genunchi, și este imposibil să le porți cu pantofi fără toc. Sau, și mai rău, sunt prea scurte, părând cu o mărime mai mici. Caută o jachetă care să ajungă exact până la jumătatea coapselor, pentru a menține proporțiile perfect.

  • O bluză cu decolteu în V, care nu se va demoda niciodată

Un triunghi răsturnat face minuni pentru un trunchi mai mic, plasând punctul de interes în zona gâtului, departe de zona taliei. Caută un material fin, versatil de-a lungul sezoanelor, cu un model de care nu te vei sătura prea curând. Te va salva în orice situație, de la o seară în oraș cu fetele, la o întâlnire de afaceri importantă.

  • O rochie midi care nu îți vine maxi

Spre invidia prietenlor tale înalte, poți purta rochii scurte fără să ai senzația că ți se va vedea posteriorul la orice mișcare. Dar poți purta și rochii puțin mai scurte, care să te avantajeze perfect. O rochie midi care ajunge până la jumătatea gambelor este chiar mai la modă decât una mini. Însă ai grijă să alegi una care să nu depășească zona gambelor, pentru că altfel te vei pierde în ea și va părea prea mare pentru tine. Însă nu e nimic rău în a apela la prietenul tău, croitorul, ca să mai scapi de câțiva centimetri din lungimea rochiei.

Nu trebuie să te simți complexată dacă ești minionă, pentru faptul că nu poți purta absolut orice. Cu puțină atenție la detalii și proporții și, uneori, cu ajutorul de urgență al retușului unui croitor, poți arăta senzațional de fiecare dată!

Foto: pinterest.com, pexels.com

1 /
    modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte modă, stil, ținute, trend-uri, minione, piese vestimentare, accesorii, încălțăminte

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Cele mai bune costume de Halloween purtate de celebrități
Premiile MTV Video Music Awards 2016: cele mai reușite…