BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Love Building: despre dragoste, relații, probleme în cuplu, rezolvări.

Pornind de la ideea clară că relațiile de cuplu se pot repara atât timp cât ambii parteneri își doresc acest lucru, Love Building ilustrează povești de dragoste în care orice cuplu se poate regăsi.

“Cine își amintește cu nostalgie de primul sărut?”, “Cine are o relație sexuală perfectă?”, “Cine a mințit măcar o dată în cuplu?” sunt doar câteva întrebări care indică o mică parte dintre problemele de care ajung să se lovească partenerii dintr-un cuplu pe măsură ce trece timpul: uită cum a început totul, de ce s-au îndrăgostit și de ce ar trebui să se lupte pentru a rămâne împreună, permit ca rutina să se instaleze comod, încet și sigur în relație, ajung să omită lucruri doar pentru a evita eventuale discuții, etc. Rezultatul: relația ajunge pe muchie de cuțit.

Și-atunci diferența o face determinarea pe care o manifestă cei doi pentru a rămâne unul lângă celălalt.

Nu poți repara ceva decât atunci când știi exact care este problema.

Dacă există dragoste, orice luptă se duce în doi și poate fi câștigată.

Un film care, prin replici savuroase și pline de tâlc, ne vorbește despre dragoste și cum să o redescoperim, relații, probleme care pot apărea în cuplu, soluții, frământări și întrebări care-și găsesc răspunsul târziu, însă nu prea târziu.

14 cupluri cu relații "de reparat", 3 psihoterapeuți meniți a-i ajuta (interpretați de către Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol) și 6 zile pentru a ajunge la o concluzie.

Love Building. Comedie romantică românească.

Un film presărat cu dragoste, zâmbete, porții bune de râs și voie bună. De bifat.

Vizionare plăcută!

Sursă foto: Actoriedefilm.Ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Pastila de Joellecultură: pe scurt, despre cele…
Creative Tuesday: Români între români