BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Pastila de Joellecultură 23 decembrie 2020: pe scurt, despre cele mai importante știri ale momentului

Pastila de Joellecultură cu Anca Cernat vă aduce, pe scurt, principalele informații ale zilei în curs.

Iată care sunt cele mai importante știri ale zilei:

  • Astăzi au avut loc audierile miniștrilor care vor face parte din noul Guvern.
  • Comisiile parlamentare de specialitate au validat toate nominalizările celor 18 miniștri propuși. Urmează ședința în plen a Parlamentului pentru învestirea în funcție.
  • O fotografie care ilustrează, într-un mod emoționant, doi pinguini văduvi care se consolează reciproc îmbrățișându-se a câștigat concursul The Ocean Photography Awards 2020. Conform site-ului OceanographicMagazine.com, această competiție reprezintă "o celebrare a frumoasei noastre planete albastre, precum și o platformă pentru a evidenția multitudinea situațiilor dificile cu care aceasta se confruntă."
  • Fosta primă doamnă a Franței, Carla Bruni, împlinește astăzi 53 de ani. Născută pe 23 decembrie 1967 în Italia, Bruni s-a mutat în Franța la vârsta de numai 7 ani, a făcut carieră ca model, iar astăzi își împarte timpul între activitatea de cântăreață și cele de compozitoare, model și actriță.
  • În data de 23 decembrie 2020 a fost raportat un număr de 5.459 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore pe teritoriul României.

Foto: JoelleMagazine.Ro

Ți-a plăcut acest articol? Urmărește Joelle Magazine pe FacebookInstagram și Twitter.

Un articol de Anca Cernat (Tănase). Facebook: Anca Cernat. YouTube: ANCA CERNAT

Orice utilizare a conţinutului acestui material presupune citarea sursei şi necesită obţinerea acordului prealabil, în scris, al JoelleMagazine.Ro. Toate drepturile rezervate © JoelleMagazine.Ro 2020.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Creative Tuesday: Români între români
Ultimul concert al lui Beethoven: Imperialul