BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Astăzi e ziua ta, zi frumoasă ca tine, Rocsana Ion!

Astăzi, editorul JoelleMagazine.Ro, Rocsana Ion, împlinește 35 de ani. Prietenia noastră este o frumoasă călătorie plină de momente de neprețuit, râsete și zâmbete, conversații lungi și interesante și, mai presus de toate, de sinceritate. Alături de Rocsana știi că nu te poți plictisi niciodată.

Se spune că familia nu presupune neapărat legături de sânge, ci are legătură cu oamenii care au fost lângă tine, ți-au rămas alături, te acceptă așa cum ești și ar face orice pentru a te vedea fericit. Rocsana Ion este omul a cărui încredere o câștigi greu, dar pe care știi că te poți baza în orice moment atunci când a hotărât că îți este alături. 

Astăzi ar fi trebuit să am o soră mai mare, de vârsta ei. Dumnezeu însă știe întotdeauna ce e mai bine pentru noi și a făcut astfel încât Rocsana să fie în viața mea: sora mai mare pe care nu am avut-o, mereu acolo cu un sfat bun, zâmbitoare, dispusă să vorbim orice, dar mai ales oricât, pe teme dintre cele mai diverse.

Deși are la bază o pregătire de inginer și a urmat o carieră de peste 8 ani în domeniu, spiritul ei artistic evident i-a adus inspirația necesară pentru a crea lucruri frumoase.

Îi place să scrie (și sper ca într-o bună zi să mă lase să-i citesc volumele de poezii pe care le-a scris și pe care o încurajez să le publice), să creeze în orice mod posibil, este foarte inventivă, iar ideile ei originale conturează adesea proiecte de viitor foarte frumoase.

Am pornit împreună pe drumul numit Joelle și, așa cum și în viața de zi cu zi am fost alături una de cealaltă și în momentele dificile, așa și astăzi suntem împreună, depășim obstacole, evoluăm lin și sigur, pe un fundament solid pe care l-am clădit împreună. Condeiul ei creativ lasă urme frumoase pe hârtie care vor rămâne peste timp, iar evoluția Joelle în domeniul vestimentar i se datorează și ei. Împreună am făcut primele papioane, am testat tipare și am făcut câteva experimente până am patentat o idee care să funcționeze. Împreună am gândit primele haine și vom crește frumos, în continuare, tot împreună.

Rocsana este unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Sinceră, deschisă, cu un râs molipsitor, un mod aparte de a inspira oamenii din jur și un nume altfel, care i-a făcut ceva probleme în școală și la examenele importante ale vieții ("Rocsana cu CS"), Rocsana reușește să se facă plăcută oricui.

Pasiunea ei declarată pentru sport este deja cunoscută, motiv pentru care eu o apreciez și mai mult. Ea este singura persoană dintre cele care-mi sunt aproape care, indiferent de vreme, se trezește în fiecare dimineață cu poftă de viață pentru a merge la sală, acolo unde petrece, în medie, 2 ore pe zi.

Fie ploaie, fie vânt, îi sunt și îi voi fi mereu alături.

Și pentru că nimic nu este întâmplător, numele ei de dinainte de căsătorie a fost Ionescu. Astăzi, pe ea o cheamă Ion, iar tatăl ei, domnul Ionescu, împlinește 69 de ani în aceeași zi în care fiica lui împlinește 35.

Au sărbătorit întotdeauna împreună, o tradiție foarte frumoasă care celebrează această legătură specială ce îi leagă.

Draga mea, îți doresc o viață frumoasă în continuare, în care să zâmbești mereu, să ai curajul de a-ți îndeplini orice vis, să iubești și să fii iubită, să fii conștientă de faptul că ești un om extraordinar care poate reuși orice își propune și să pășești încrezătoare pe orice drum vei alege să urmezi pentru că determinarea te va ajuta să-l parcurgi întotdeauna până la capăt.

La mulți ani, dragă Rocsana! La mulți ani, domnule Ionescu!

1 /
    Rocsana Ion, editor Rocsana Ion, editor Rocsana Ion, editor

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…