BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Rihanna și-a oficializat relația cu Drake printr-un...tatuaj?

Relația dintre Rihanna și Drake este discutată de ani buni, cei doi având o legătură specială, pe care se feresc să o arate publicului, pe care o păzesc cu rigurozitate, pe care nu confirmă, dar nici nu o infirmă.

Dacă dovezile privind relația dintre cei doi sunt numeroase, de la decernarea premiilor muzicale MTV Video Music Awards, lucrurile par să se precipite, relația lor devenind din ce în ce mai publică.

În momentul în care i-a înmânat premiul MTV, Drake i-a făcut o declarație de dragoste Rihannei, stârnind aplauzele tuturor și emoțiile artistei:

„Este persoana de care am fost îndrăgostit de când aveam 22 de ani. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din toată lumea. Toată viaţa mea am admirat-o, deşi este mai tânără decât mine”.

Drake a încercat și să o sărute pe scena VMA, însă ea s-a ferit.

La scurt timp după această declarație de iubire, Rihanna a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu panoul în care era afișat un alt mesaj de-al lui Drake, cu descrierea “Atunci când el te iubește”:

După premiile VMA, cei doi au plecat împreună la hotel, surprinși fiind de paparazzi. Cu toate acestea, ei au negat aceste fapte.

Un alt lucru pe care l-au negat a fost cina luată împreună în New York luni seară, după VMA-uri. Cei doi au luat o cină romantică la restaurantul Nobu, însă paparazzi i-au surprins sosind separat.

Dacă la VMA-uri s-au ferit, postarea în care Rihanna a mărturisit că și ea îl iubește pe Drake, mai ales după discursul său, ne dă și mai multe motive să credem că sunt împreună. În plus, pe scena în care au cântat împreună live, în Miami, în timpul turneului Summer Sixteen, cei doi au renunțat la ascunzișuri și s-au sărutat, sub aplauzele fanilor.

Însă cel mai elocvent mod în care Rihanna și-a oficializat, practic, relația cu Drake, este ultimul său tatuaj – tatuatorul Bang Bang a postat pe Instagram o fotografie cu tatuajele Rihannei – în special cu cel mai nou desen, un rechin camuflat – simbol al iubirii ei pentru Drake.

Știm ce reprezintă acest simbol deoarece rechinul reproduce perfect animalul de pluș pe care l-a primit de la Drake în urmă cu o lună, când au ieșit la o întâlnire la Acvariul Ripley din Canada, în orașul lui natal, Toronto – fapt confirmat și de o sursă citată de Entertainment Tonight.

Acest rechin de pluș a devenit, inițial, faimos, datorită unei fotografii postate de Drake pe Instagram, în care o pupă pe Rihanna în timp ce ține în mână jucăria.

Dacă între cei doi este vorba despre o prietenie strânsă sau o relație frumoasă de iubire, rămâne de văzut...

Foto: instagram.com, okmagazine.ro, youtube.com

1 /
    Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV Rihanna, Drake, relație, cuplu, sex, vedete, monden, VMA, MTV

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

20 de lucruri despre José Mujica, cel mai sărac…
6 lucruri aparent mărunte, pe care ar trebui să…