BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Oprah + Viola: un eveniment special Netflix, din 22 aprilie 2022

Când două figuri proeminente apar pe același afiș, știi că evenimentul este unul de neratat. Așa se întâmplă cu interviul lui Oprah cu actrița Viola Davis, care va fi lansat luna aceasta, pe 22 aprilie 2022, pe Netflix.

În pragul lansării autobiografiei actriței Viola Davis, nu e de mirare că prima persoană care o va intervieva va fi nimeni alta decât Oprah. Recunoscută pentru abilitatea ei aproape nativă de a descoase oamenii cu iscusință, prezentatoarea americană de talk-show va avea prima discuție cu actrița înaintea lansării. Recunoscută, printre altele, pentru seriale precum How to Get Away with Murder, Fences, Law Abiding Citizen sau Get Rich or Die Tryin', actrița care acum filmează pentru mult așteptatul The First Lady, în care o va interpreta pe Prima Doamnă Michelle Obama, vine la Oprah pentru a se destăinui.

Conform Oprah Daily, cartea Violei Davis este, așa cum însăși actrița a mărturisit, “modul meu de a-i ajuta pe oameni să se simtă mai puțin singuri într-o lume care te face să te izolezi. Este o parte a moștenirii mele.

În cadrul interviului ce va fi difuzat de către Netflix, filmat pe veranda casei lui Oprah din Maui, Hawaii, cele două vor aborda inclusiv tema abuzului căruia Viola Davis i-a fost victimă în copilărie, modul în care acesta a format-o ca om, precum și felul în care a reușit să se vindece.

Laureată a unui Oscar pentru rolul din Fences, actrița în vârstă de 56 de ani a primit, de-a lungul timpului, multiple recunoașteri ale calităților sale artistice. Viola Davis este o actriță pe care o recunoști imediat într-o producție cinematografică și de al cărei stil te îndrăgostești imediat, indiferent de tipul de personaj pe care îl interpretează.

Oprah, pe de altă parte, deopotrivă producătoare, actriță și autoare, este, la vârsta de 68 de ani, însăși definiția succesului.

Așadar, în curând vom avea șansa de a urmări două femei de excepție în cadrul aceluiași interviu, ceea ce este, în sine, o lecție incontestabilă de viață.

Sursă foto: Pagina oficială de Facebook Viola Davis.

 

Ți-a plăcut acest articol? Urmărește Joelle Magazine pe FacebookInstagram și Twitter.

Un material de Anca Cernat (Tănase). Facebook: Anca Cernat. YouTube: ANCA CERNAT

Orice utilizare a conținutului acestui material presupune citarea sursei şi necesită obținerea acordului prealabil, în scris, al JoelleMagazine.Ro. Toate drepturile rezervate © JoelleMagazine.Ro 2022.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Jazz & wine @ Cafepedia Romană cu Viorica Pintilie.
Jazz & wine @ Cafepedia Romană.