BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Saturday Girl Talk: Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței?

Nu-i așa că ți se întâmplă adesea să îți dorești o schimbare și, văzând că vedeta ta preferată a adoptat un anumit stil, te gândești serios să îi urmezi exemplul?

Înainte de a lua o decizie, este indicat să te informezi cu privire la ce anume ți s-ar potrivi și ce nu te-ar avantaja sub nicio formă, pentru a nu da greș și a fi nevoită ulterior să aștepți ca părul să-ți crească pentru a te simți iarăși bine în propria-ți piele.

1. Fața rotundă

Fața rotundă este caracterizată prin faptul că bărbia este alungită și destul de bine definită spre deosebire de forma dreptunghiulară, însă lungimea și lățimea feței sunt aproape egale, fapt care nu îți permite să lași obrajii descoperiți, iar tunsorile ori coafurile pe care le adopți trebuie întotdeauna să îți încadreze perfect fața, prin artificii care îi dau senzația de alungire.

2. Fața ovală

Lungimea feței ovale este dublul lățimii acesteia, fapt ce i-a adus acestei forme titlul de formă ideală a feței. Cu toate acestea, dacă ai o astfel de formă a feței, ar fi de preferat să eviți părul foarte scurt, întrucât este singurul care te dezavantajează, augmentând lungimea feței cu mai mult decât ar fi necesar.

3. Fața dreptunghiulară

Este considerată o formă masculină, linia maxilarului având aproximativ aceeași lungime ca linia părului, fața în sine fiind asemenea unui dreptunghi. Pentru a avea un aspect plăcut, de care să fii mulțumită, trebuie să te asiguri că îți acoperi lateralele frunții și linia maxilarului cât mai mult posibil astfel încât să îi conferi feței senzația de alungire.

4. Fața triunghiulară (pară)

Fața pară este caracterizată prin faptul că linia maxilarului este mai mare decât fruntea, având forma unui triunghi. Pentru a crea o iluzie optică, este necesar ca tunsoarea să îți acopere puțin zonele mai înguste: atât pomeții, cât și tâmplele,.

5. Fața diamant

Este exact opusul feței-pară, fruntea fiind, în acest caz, mai lată decât linia maxilarului. La fel ca în cazul formei triunghiulare, este necesar să acoperi zonele care pot fi acoperite și care fac discrepanță: tâmplele și o parte a frunții, în acest caz.

Îți recomandăm să descoperi ce formă a feței ai și să urmezi aceste sfaturi simple și aparent banale despre care vei înțelege că pot preveni un eventual fiasco în urma unei vizite la salon.

Fotoo: shutterstock.com

1 /
    tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle tunsoare. forma feței. hairstyle

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Saturday: Girl talk - 10 idei de cadouri magice…
Saturday: Girl talk - Emoțiile: trecutul la prezent,…