BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Social Wednesday: 5 întrebări de adresat bărbatului pe care îl placi, pentru a vedea dacă sunteți compatibili

Dacă te afli în situația în care ai cunoscut recent un bărbat, pe care ai ajuns să îl și placi, cu siguranță vrei să îl cunoști mai bine. Poate că nici nu ați ieșit încă la o întâlnire – dar dacă nu este, de fapt, așa cum te așteptai?

Oricât de mult l-ai plăcea, e important să știi dacă sunteți cu adevărat compatibili. Astfel că ai nevoie să îi adresezi câteva întrebări subtile – dacă aveți interese și opinii cu totul diferite, e foarte probabil ca relația mult visată...să nu funcționeze cu adevărat.

Iată cinci întrebări cu ajutorul cărora poți verifica dacă puteți avea un viitor împreună:

1. „Care este emisiunea ta preferată?”

Întreabă-l ce fel de emisiuni urmărește. Îți va da niște indicii bune cu privire la personalitatea lui. Îi plac emisiunile politice? Tabloid? De investigație? De știință? Fiecare dintre ele are o altă direcție și un alt gen de public.

Poate că nici nu se uită la televizor, și preferă să citească; ceea ce poate fi grozav sau nu, în funcție de gusturile tale.

2. „Îți plac filmele horror?”

Această întrebare e bună pentru a testa compatibilitatea dintre voi, și îți dă mai multe detalii despre el decât ai crede. Poate părea surprinzător, dar, conform unui studiu realizat de OkCupid, dacă vrei să afli șansele unei relații de durată, întreabă dacă îi plac filmele de groază. De ce? – îți dă detalii despre caracterul său. Un om căruia îi plac filmele de acest gen poate fi atras de alte forme de generare de adrenalină, sau pot fi oameni care își asumă riscuri, în general.

3. „Cum îți place să îți petreci weekend-ul?”

Dacă ție îți place să stai în casă, să citești, iar lui îi place să iasă în club, să petreacă, e posibil să nu fiți o combinație prea inspirată. Află din timp ce îi place să facă în timpul liber. Pentru că, dacă veți începe o relație, vă veți petrece mare parte din timpul liber împreună.

4. „Dacă ai putea călători oriunde, unde ai merge?”

Poate că tu vrei să mergi în călătorie la shopping, sau să vizitezi muzee, și nu ești deloc genul care să tolereze drumețiile pe munte, safari, sau aventurile periculoase. Întreabă-l cum își imaginează călătoria ideală, pentru a nu îți da seama că ai făcut o alegere greșită la prima voastră călătorie împreună.

5. „Cum este familia ta?”

Dacă începi o relație cu cineva, trebuie să fii compatibilă și cu familia sa. Deci ai grijă să întrebi mereu cum sunt ai lui. E important să știi dacă sunt conservatori sau nonconformiști, ce principii de viață au și dacă sunt în contradicție cu ale tale. Mai mult ca sigur, și el va avea principii similare cu ale familiei sale.

Deci, după ce ai stabilit prima întâlnire cu el, pregătește-ți din timp acest mic set de întrebări și nu te sfii să le analizezi cu sinceritate; e mai bine să renunți din timp dacă nu consideri că sunteți compatibili, decât să avansați cu relația și să realizați că nu aveți caractere care se potrivesc.

Foto: pexels.com

1 /
    social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt social, relații, întâlniri, cuplu, probleme de cuplu, compatibilitate, flirt

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Social Wednesday: Despre anxietate socială și creativitate…
Social Wednesday: 5 beneficii pe care ni le oferă…