BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Acasă la Moş Crăciun by FotoDumbravă.

Ador să mi se facă fotografii şi trebuie să recunosc faptul că, de ani de zile, îmi doresc un cadou cum abia anul acesta am reuşit să primesc: un shooting alături de oamenii pe care-i iubesc, într-un decor de vis, pregătit de sărbători în studioul FotoDumbravă din Târgovişte, sub denumirea "Acasă la Moş Crăciun".

Despre oamenii faini din spatele FotoDumbravă, Daniel şi Ana Dumbravă, am mai povestit în interviul de colecţie JoelleMagazine.Ro realizat luna trecută.

Într-o lume în care magia sărbătorilor se pierde foarte uşor şi din ce în ce mai mulţi oameni spun că nu simt că vine Crăciunul, există totuşi persoane care se încăpăţânează să creadă în faptul că speranţa, bucuria de a petrece timpul alături de familie şi prieteni, mireasma de brad, decoraţiunile sclipitoare de sărbători şi iubirea reuşesc încă să aducă clipe frumoase şi amintiri de neuitat.

Cei de la FotoDumbravă surprind în fotografiile lor cele mai frumoase amintiri şi sunt pasionaţi de a aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor care interacţionează cu ei.

Fotografiile de mai jos merg foarte bine în combinaţie cu această melodie:

Acelaşi lucru ni s-a întâmplat şi nouă: am petrecut timpul frumos, acasă la Moş Crăciun şi-am rămas cu un cadou de suflet. Săptămâna trecută am fost în studioul lor alături de logodnicul meu, Iulian şi de mama şi-am rămas fascinată de cât de fain a fost shooting-ul în sine, motiv pentru care rezultatul este unul pe măsură.

Daniel Dumbravă, fotograful meu preferat, ne-a aşteptat cu un entuziasm debordant, ne-a făcut să zâmbim şi să râdem continuu şi-a reuşit să surprindă acele momente în nişte fotografii memorabile, care ne vor aminti mereu, de fiecare dată când le vom privi, de Crăciunul anului 2015.

Ne-am distrat foarte bine în timp ce Daniel surprindea cele mai frumoase cadre, iar acest lucru este vizibil pe chipul meu. M-am bucurat asemenea unui copil care a primit de la Moş Crăciun exact cadoul pe care şi-l dorea.

De la Iulian nu prea reuşeşte niciun fotograf să scoată un zâmbet, cu atât mai mult să-l facă să râdă, de aceea Daniel m-a uimit şi de această dată când am văzut fotografia de mai jos.

Eram convinsă că am făcut cea mai bună alegere atunci când am stabilit ca ei să se ocupe de nunta noastră de anul viitor, însă, cu fiecare întâmplare frumoasă de acest gen ni se confirmă ceea ce ştiam deja: FotoDumbravă înseamnă, înainte de orice altceva, profesionalism, implicare totală şi amintiri pentru o viaţă.

Mulţumim, dragilor!

În caz că vă doriţi un astfel de shooting ori sunteţi în căutarea unui fotograf profesionist care să se ocupe de evenimentul vostru ca şi când ar fi al lui, le puteţi scrie la contact@fotodumbrava.ro.

Detalii despre cei doi oameni care se ocupă de amintiri magice şi portofoliul lor stufos le găsiţi pe site-ul lor, FotoDumbrava.Ro.

Foto: Arhiva personală Anca Tănase, fotografii realizate de Daniel Dumbravă.

1 /
    FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun FotoDumbravă, Daniel Dumbravă, Acasă la Moş Crăciun, shooting de Crăciun, decoraţiuni, Crăciun

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Edith Piaf: între legendă a muzicii și veșnică amantă…
Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…