BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Miss Fitness Universe 2016 îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. La mulţi ani, Anca Bucur!

Românca Anca Bucur împlineşte astăzi 29 de ani. Şi-a dedicat întreaga viaţă sportului, a obţinut recunoaşterea la nivel internaţional şi a devenit un exemplu de perseverenţă, determinare, seriozitate, pasiune şi talent.

Anca Bucur, sărbătorita acestei zile, mărturisea, într-un interviu acordat JoelleMagazine.Ro în anul 2013, faptul că "Pentru mine, mişcarea este într-adevăr un stil de viaţă."

Motto-ul după care se ghidează în tot ceea ce face zi de zi este: "Fii cel mai bun! Nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Pentru că orice este posibil! Trebuie doar să vrei, să crezi şi să lupţi!", aşa cum a demonstrat-o ea însăşi, scriind istorie în lumea fitness-ului mondial.

A câştigat titlul Fitness World Champion de 4 ori, cel de Fitness America Champion o singură dată şi este triplă campioană Fitness Universe.

Anul 2016 a fost cel care a marcat cel mai recent succes al Ancăi Bucur, fiind desemnată Miss Fitness Universe pentru a treia oară, pe o coregrafie pregătită de către Bogdan Boanţă, îmbrăcată pe scenă în costumul lui Zorro.

Cea care a fascinat întreaga lume cu disciplina de care a dat dovadă şi care a propulsat-o pe culmile succesului la nivel internaţional şi-a descoperit pasiunea pentru sport încă din primii ei ani de viaţă, încurajată fiind de cei din familie, care au înscris-o la balet de la vârsta de numai 3 ani.

Astăzi, Anca Bucur este instructor World Class Romania, inspiră zilnic zeci de oameni care îşi doresc să trăiască o viaţă mai sănătoasă şi să se simtă mai bine în pielea lor, fiind totodată ambasador Herbalife în România.

Foto: Arhiva personală Anca Bucur

1 /
    Miss Fitness Universe 2016, Anca Bucur, campioană mondială la fitness Miss Fitness Universe 2016, Anca Bucur, campioană mondială la fitness Miss Fitness Universe 2016, Anca Bucur, campioană mondială la fitness Miss Fitness Universe 2016, Anca Bucur, campioană mondială la fitness

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Edith Piaf: între legendă a muzicii și veșnică amantă…
Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…