BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, pe coperta numărului de decembrie al revistei Vogue

În ajunul plecării cuplului prezidențial de la Casa Albă, renumita Annie Leibovitz a realizat, pentru numărul de decembrie al revistei Vogue America, un pictorial incredibil cu Prima Doamnă, Michelle Obama, în care aceasta apare mai încrezătoare în forțele proprii ca niciodată.

Reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru zeci de generații care o admiră de la depărtare, așa că Michelle Obama nu a ratat ocazia de a le oferi celor care o apreciază o privire de ansamblu asupra felului cum ultimii 8 ani în calitate de soție a președintelui Statelor Unite ale Americii au ajutat-o să evolueze personal și profesional, lăsând totuși să se întrevadă faptul că anii nu par a-i fi afectat în vreun fel imaginea, dacă analizăm faptul că Michelle Obama arată, la vârsta de 52 de ani, la fel sau poate chiar mai bine decât în anul 2009, când soțul ei a preluat mandatul de președinte.

Rolul de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii este unul care nu presupune un salariu sau niște activități bine definite, ci presupune, așa cum Michelle Obama a punctat pentru revista Vogue, faptul că e extrem de maleabil, fiind conturat de personalitatea, stilul și interesele (sau lipsa acestora) ale persoanei care îl deține.

Nu e de mirare că unei persoane atât de inteligente cum este ea, cu interese dintre cele mai diverse, rolul i s-a potrivit ca o mănușă, așa cum bine declara Barack Obama încă de la începutul mandatului său, având convingerea fermă că soția lui va fi o Primă Doamnă de excepție.

Doamna Obama, pe de altă parte, a fost rezervată la început, evitând întrebarea "Ce fel de Primă Doamnă veți fi?", menționând că nu are cum să știe până când nu va ajunge acolo.

Opt ani mai târziu, oamenii din întreaga lume se regăsesc în felul ei de-a fi, o apreciază și, ținând cont de fervoarea de care a dat dovadă în timpul campaniei lui Hillary Clinton, unii dintre americani îi sugerează ca ea să fie următorul candidat la funcția de președinte, o sugestie căreia Michelle Obama i-a răspuns cu aceleași rezerve care o caracterizează, mai ales că ea este genul de om căruia îi place să facă mai mult decât să vorbească.

Datorită prezenței cuplului Obama la Casa Albă, acest loc a devenit mai puțin formal, astăzi părând a emana mai multă căldură în ochii publicului larg.

Indiferent de viitor, este evident că lumii întregi îi va fi dor de Michelle și Barack Obama.

Foto: vogue.com

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Edith Piaf: între legendă a muzicii și veșnică amantă…
Legătura dintre celebritate, succes și obiceiurile…