BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Artista Tina Turner împlinește astăzi 81 de ani

În urmă cu 81 de ani, pe 26 noiembrie 1939, se năștea Anna Mae Bullock, cea care urma să devină starul internațional Tina Turner.

Celebră pentru hitul “Simply the best”, care a fascinat milioanele de fani din întreaga lume, Tina Turner și-a dedicat viața carierei de cântăreață, fiind supranumită Regina Rock 'n' Roll-ului, dar s-a remarcat totodată și în calitate de actriță de film și de televiziune, scriitoare și compozitoare.

Născută în statul Tennessee din Statele Unite ale Americii, Tina Turner a petrecut ultimii mai bine de 25 de ani în Elveția, devenind cetățean elvețian la vârsta de 73 de ani. La acel moment, artista a renunțat la cetățenia americană, afirmând, într-o declarație oferită revistei Blick în anul 2013, faptul că:

“Sunt foarte fericită în Elveţia, aici mă simt acasă. Nu îmi pot imagina un loc mai bun în care să trăiesc."

Deși îndrăgostită de tot ceea ce înseamnă această țară, Tina Turner a apreciat enorm respectul pe care îl au elvețienii pentru viața privată, motiv pentru care a ales să se mute în localitatea Küsnacht, situată pe malul Lacului Zurich, împreună cu soțul ei, producătorul Erwin Bach (64), care este cu aproape 17 ani mai mic decât artista.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, splendoarea peisajelor elvețiene le-a oferit mediul propice pentru a dezvolta o relație armonioasă, departe de ochii curioșilor.

De-a lungul timpului, artista de etnie afro-americană a apărut în filme precum Allie McBeal, What’s love got to do with it sau All this and World War II.

S-a retras din viața publică în anul 2009, la vârsta de 70 de ani, însă a rămas în atenția mass-media prin căsătoria cu un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât ea, dar și prin forma fizică de invidiat pe care încă o afișează.

Foto: Pagina oficială de Facebook Tina Turner

Un articol de Anca Cernat (Tănase). YouTube: ANCA CERNAT

Orice utilizare a conţinutului acestui articol presupune citarea sursei şi necesită obţinerea acordului prealabil, în scris, al JoelleMagazine.Ro. Toate drepturile rezervate © JoelleMagazine.Ro 2020.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Magia HAUSER, o viață trăită pe ritmuri de violoncel
Testamentul recent descoperit al cântăreței Aretha…