BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Natalie Portman neagă că ar fi avut o relație cu Moby: “Este un om înfiorător și mult mai în vârstă”

Natalie Portman a negat afirmațiile făcute de Moby privind o pretinsă relație pe care acesta spune ar fi avut-o cu actrița în anii 90.

Răspunsul actriței în vârstă de 37 de ani privind un extras din biografia muzicianului în care acesta menționează că au ieșit împreună și ulterior s-au sărutat în campusul Universității Harvard este tranșant.

Aceasta spune că este “deranjant” faptul că perioada în care cei doi s-au cunoscut este descrisă astfel de către muzician, în timp ce ea își amintește de el ca fiind “un om mult mai în vârstă care se comporta înfiorător cu mine când eu abia absolvisem liceul”, citează Stereogram.

Actrița indică faptul că declarațiile lui Moby sunt pline de erori și închipuiri, inclusiv vârsta pe care el își amintește că ea o avea, de 20 de ani, în timp ce Portman spune că era doar o adolescentă.

“Era în cabina mea de probă, flirtând cu mine”, citează Moby despre actrița care la momentul respectiv se bucura de succes, motiv pentru care i s-a părut incredibil faptul că i-a atras atenția.

“Era frumoasă, deșteaptă și fermecătoare așa că momentele când îmi făceam planuri să mă întâlnesc cu ea era atât ceea ce îmi doream să fac, cât și ce mi-a recomandat psihologul meu să fac”, insistă Moby.

Natalie Portman nu este singura celebritate pe care Moby o menționează în cartea sa. Donald Trump și Lana Del Rey se află și ei printre cei cu care muzicianul pretinde că ar fi avut o interacțiune diferită de cea pe care publicul o cunoaște.

Foto: Pagina oficială de Facebook Black Swan

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Artista Tina Turner împlinește astăzi 81 de ani
Magia HAUSER, o viață trăită pe ritmuri de violoncel