BE JOELLE EVERYDAY! Your magazine. Your WORLD!

Testamentul recent descoperit al cântăreței Aretha Franklin, „Regina muzicii soul”, dezvăluie noi detalii despre viața ei

Deși la moartea artistei, în anul 2018, nu au fost date publicului informații privind existența unui astfel de document, o descoperire recentă a unui testament pe care Aretha Franklin l-a scris de mână dezvăluie noi detalii despre viața ei.

Trei documente redactate într-un stil dezordonat, cu instrucțiuni pe alocuri contradictorii au fost depuse săptămâna aceasta la Curtea de Justiție din Oakland. Documentele reflectă faptul că artista era într-adevăr îngrijorată de soarta averii ei, negând totodată declarațiile făcute în urmă cu câteva decenii în două alte testamente.

Din modul în care a scris, intenția artistei este aceea ca fiii ei, Clarence, Edward, Teddy și Kecalf, să fie tratați în mod echitabil, iar bunurile ei să fie distribuite în mod egal între copiii și nepoții ei, adăugând câteva mențiuni suplimentare pentru Clarence, care are nevoi speciale.

Pe de altă parte, fondurile depuse în mai multe conturi deschise pe numele Arethei Franklin la diferite bănci vor fi distribuite în mod egal tuturor membrilor familiei, inclusiv unor nepoate și unui verișor.

Conform detaliilor din testament, sora despre care Aretha Franklin a scris faptul că “Avem mame diferite”, Carl Ellan Kelley, va primi, în numele artistei, suma de 50000 $.

Cu ocazia acestui testament, “Regina muzicii soul” dezvăluie un secret neștiut de public și îl menționează pe Edward Jordan Sr., tatăl celui de-al doilea fiu al artistei, ca fiind și tatăl celui mai mare fiu al ei, Clarence, pe care l-a născut pe când avea numai 12 ani. Aceasta a adăugat totuși că Jordan “nu o să primească și nu o să gestioneze bani sau bunuri aparținând lui Clarence”.

Aretha Franklin a murit pe 16 august 2018, în Detroit, iar după deces nu a fost publicată nicio informație privind existența unui testament.

Nu există încă o confirmare a faptului că scrisul de mână regăsit în cadrul acestor documente obținute marți de către Detroit Free Press este al artistei, o audiere fiind stabilită în acest sens pentru data de 12 iunie.

Foto: Pagina oficială de Facebook Aretha Franklin

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii alături de noi, dă LIKE paginii JoelleMagazine de Facebook!

Artista Tina Turner împlinește astăzi 81 de ani
Magia HAUSER, o viață trăită pe ritmuri de violoncel